Stručnjak za veze objašnjava: "Normalnom muškarcu će jedna žena biti dovoljna"

U doba modernih zabavljanja, kada smo okruženi  narcisoidnim i djetinjastim muškarcima teško je pronaći pravog muškarca koji će nas voljeti onako kako zaslužujemo da budemo voljeni. - objašnjava Lia Li - američki ekspert za veze.


Teško je pronaći pravog muškarca koji će nas cijeniti onakvima kakvi jesmo i natjerati da ponovo vjerujemo u ljubav; Pravi muškarac zbog kojeg ćete se osjećati kao da ste njihov svijet, kao da nema nikoga drugog osim vas. Vaš pravi muškarac zna da niste savršeni, ali ponaša se prema vama kao što jeste. 

Cijeni vas zbog vašeg mozga, zbog vaših postignuća i vještina, umjesto samo zbog izgleda i drugih kratkoročnih kvaliteta. Doživljava vas kao sebi ravnopravnog, kao svog životnog partnera i uzima vaše prijedloge i ideje u obzir. I on je uvijek tu, i kroz vaše borbe i kroz zadovoljstva. 



Na njega možete računati šta god vam se dogodi, jer on je sretan što je pored vas bez obzira na sve. A pravi muškarac osigurava da znaš da si najbolja stvar koja mu se dogodila. Zbog vas njemu je osmijeh na licu novi jutarnji ritual, poput ispijanja kafe ili pranja zuba.

Ponekad ljubav vašeg života dolazi nakon neke životne greške. Neke veze su nam namijenjene da nas nauče kako ljubav ne izgleda, već da nas slome kako bi smo se pripremili i cijenili onu pravu. Vaš pravi muškarac hodati će s vama do kraja vašeg života, jer to želi. 



Nije pametno skrasiti se sa djetinjastim muškarcem kojem treba da mu budete mama, koji treba da se brinete o njegovim potrebama, jer ono za to nije sposobno samo. Čekaj tog svog pravog muškarca, koji zna da si dovoljna. Svakom normalnom muškarcu će jedna žena biti dovoljna, ne pristajte na ništa manje.




Pokreće Blogger.