Šta motiviše znakove Zodijaka: Ovnove pokreće inat a Vodolije muzika

Astrološki stručnjaci vjeruju da svaki znak Zodijaka ima neki "prekidač" što ih pokreće, a to su sledeći:


Ovan: Ako želite pokrenuti Ovna, recite mu da nešto ne može učiniti, to će ga motivisati da radi koliko ne može ni zamisliti. Ne podnose da im se govori šta da rade ili da im govorite kako nemaju vještine da nešto postignu. To ih samo tjera da dokažu onima koji su sumnjali da nisu u pravu. 

Bik: Ako želite postaknuti Bikove, obavijestite ih da na kraju zadatka, projekta ili misije postoji nagrada. Ako Bik zna da će se njihov naporan rad i upornost isplatiti, dobiće dovoljno energije za to. Raditi nešto samo zbog zadovoljstva nije dovoljno da Bik napuni baterije. Treba mu ta nagrada. Bllizanci: Razgovaranje s ljudima i razmjena novih ideja stimuliše Blizance. Oni su dovoljno motivisani da dovrše stvari, ali da bi postali odlučni, moraće razgovarati s nekim o tome i osjetiti uzbuđenje i energiju druge osobe. Rak: Pomaganjem drugima da ostvare svoje snove Rakove podstiče da budu još bolji. 

Oni vole pomagati drugima, vole da idu za svojim ciljevima i ostvare ono što trebaju. Kada je nekome na usluzi, Rak osjeća da radi za cijeli svijet i da život ima smisla. Možda se čini da je to više uloga vođe, ali pomaganjem drugima pomaže sebi. Lav: Lava motivišu promjene koje bi bile od koristi drugima.Oni vole kada čine nešto korisno drugima. Djevica: Vole učiti i otkrivati stvari. Ako neko ospori njihovo znanje veoma će se iznervirati. Vole dokazivati da neko nije u pravu pokazujući svoju mentalnu superiornost. Recite Djevici da su nešto pogrešno shvatile i gledajte kakav će šou nastati. 

Vaga: Vagu pokreće ljubav. Gdje ima ljubavi tu su i Vage omiljeni gost. Škorpija: Želja za osvetom može ih podstaći bolje od skoro svega. Škorpije su intenzivne i fokusirane, ali kad su motivisane osvetom, mogu dostići nove nivoe intenziteta. 

Strijelac: Avanture su ono što pokreće Strijelca. Ponekad čista spontanost putovanja može oduševiti Strijelca, to je za njih postizanje nekog novog nivoa svijesti. Jarac: Jarčevi su ambiciozni, tako da su stvari koje ih stimulišu su moć, položaj, novac i financijska sigurnost. Uzbude se kad je u pitanju uspjeh i ispunjavanje njihovih finansijskih ciljeva. 

Vodolija: Vodoliju pokreće muzika. Muzika ima ogroman efetkat na njihov nivo energije i sposobnosti za ostvarenje svojih ciljeva. Vodolije će muziku često uključivati u svoje prezentacije, vježbe, a posebno u dugim vožnjama. Muzika im daje život. 

Ribe: Kreativnost motiviše Ribe. Od same realizacije ideje pa do izvršenja potpunog projekta Ribe uživaju. Kada vide krajnji, uspješni dio svog projekta budu srećni poput djeteta.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.