Prava žena zna da muškarcu treba biti prioritet, a ne opcija - 10 odlika alfa žene

Jake žene znaju šta žele i kad su one u pitanju ne pristaju na kompromis. Ovo su njihove odlike:


1.Jaka žena je uvijek prioritet, nikad opcija. Danas žene znaju kako da uživaju u svom društvu, radije nego da posvete svoje vrijeme muškarcu koji to ne zaslužuje. Ona zna da uvijek mora da bude prioritet muškarcu, a nikada opcija. 2. Jaka žena se fokursira na napredovanje.

Ona cijeni lični rast i razvoj, i uspjeh na poslovnom planu je dio tog razvoja. Zato je dodatno školovanje ili unapređenje jedan od razloga zašto žene odustaju od veza. 3. Jake žene odbijaju da budu s muškarcima koji im ne daju da budu ono što jesu.



One ne trebaju muškarce koji će im govoriti šta da obuku ili ih pokušati oblikovati u nešto što nisu. Moderne žene se ne boje da uživaju u sopstvenom društvu, radije nego da budu s nekim ko ih ne prihvata sa svim njihovim manama. 4. Jaka žena ne želi da provodi vrijeme u lošem društvu.

Jaka i nezavisna žena preferira da uživa u dobroj večeri ili filmu sama, radije nego sa muškarcem koji provođenje vremena s njom doživljava kao obavezu, a ne uživanje. 5. Radije će spavati sama, nego se buditi kraj stranca. Ona bira da spava sama, radije nego sa bilo kim.



6. Jaka žena se ne boji da pogriješi. Ona zna da svi ljudi griješe, i da nas svaka greška nauči nečemu. 7. Ona ne dopušta muškarcu da je tretira kao stvar. Nezavisna žena ne prihvata da bude sa muškarcem koji vidi samo njen vanjski izgled i tretira je kao predmet, umjesto kao osobu koju voli i želi.

8. Jaka žena treba muškarca sa kojim može pričati o svojim problemima. Čovjek koji ne poštuje ideje, mišljenja i stavove jedne žene ne treba ni biti u njenom životu. 9. Jaka žena se ne boji da plače.. Čovjek koji ne postupa s ljubavlju, poštovanjem i saosjećanjem može računati na to da će biti precrtan.

10. Jaka žena treba jakog muškarca. Čak i jaka žena ima svoje trenutke slabosti. Čovjek koji je dovoljno hrabar da je voli zbog toga kakva je ona stvarno, sa svim svojim snagama i slabostima osvojiće željeni položaj pored nje.

Pokreće Blogger.