Novčani dobici na pomolu: 5 znakova Zodijaka koje bi mogla pratiti sreća u Oktobru

Oktobar je povoljan period za razmišljanje o tome kako se želite osjećati u svom tijelu. Retrogradni Merkur pomoći će vam u preispitivanju načina na koji živite. Možda je konačno vrijeme za promjene. 


Ribe: U Oktobru bi se stvari mogle drastično promjeniti. Moguć je novi početak koji može uključivati iznenadne finansijske dobitke. Konačno ćete rješiti neke stvari koje vas muče dugo vremena. Zapamtite: ono u šta vjerujete utiče na dalji tok vašeg života. 

Lav: Ako ste imali teških iskustava tokom odrastanja, ovaj mjesec nadahnut će vas da razmislite o tome kako izgleda sigurnost u vašem vlastitom prostoru. U vašem životu se događaju značajne promjene i neophodno je da imate odmor koji će pomoći da se duhovno iscjelite. 



Rak: Pratiće vas osjećaj slobode i dobre energije. Zbog toga će ovo vrijeme biti iskorišteno za društvene sastanke ili pravljenje zanimljivih avantura. U oktobru vas čeka posjeta osobe koja se upravo vratila sa zanimljivog putovanja. Dobićete priliku da uspostavite dobru emotivnu vezu sa nekom osobom.

Djevica: Sve ideje koje su vas pratile u posljednjih mjesec dana donijeće očekivane rezultate. Starija osoba iz vašeg neposrednog okruženja već neko vrijeme prati sve vaše korake i radnje. Ako trebate savjet ili financijsku podršku, pitajte osobu od povjerenja. Samo morate pokazati da ste pouzdani i odgovorni. 



Strijelac: Oktobar će biti dobar mjesec za planiranje odmora. Osjetićete neodoljivo iskušenje da završite sve prethodne aktivnosti i sakrijete se dalje od buke i užurbanosti. Zato ako dobijete pravu priliku uzmite sebi zasluženi odmor.

Pokreće Blogger.