"Muškarci vole brižne žene": 16 ženskih osobina koje mnogi muškarci cijene više od izgleda

Dobar fizički izgled je prednost za djevojku koja pokušava privući mušku pažnju. Ali vaš izgled nije dovoljan da se zaljubi u vas i sanja o dugoj i srećnoj vezi s vama. 


Evo liste stvari koje su mnogo važnije od izgleda ako pitate mnoge muškarce. 1.Osmijeh. To ne samo da bilo koju ženu čini privlačnijom već i čini da se muškarci osjećaju bolje u vašem društvu. 2. Vještine kuvanja. To je sigurno jedan od najboljih načina da osvojite srce muškarca. 

3. Zaigranost. Ponekad je veoma važno da prestanete biti preozbiljni i jednostavno se opustite. 4. Duga i lepršava kosa. Muškarci dugu i lepršavu kosu kod žena često povezuju sa mladošću i dobrim zdravljem žene. 5. Briga o muškarcu. Svi muškarci žele da žena brine o njima kao majka, kada su bespomoćni. 



6. Prirodnost. Prava žena se nikad neće truditi da bude neko drugi i da se ponaša neprirodno. 7. Široki kukovi. Povezani su s plodnošću i rađanjem zdravije i pametnije djece. 8. Ljubaznost. Ljubazna žena je empatična i sigurno će biti tu za svog muškarca kada mu treba. 

9. Ostvarenost i ispunjenost. Žena bi trebala imati svoje interese i osjećati se sjajno uviek. 10. Visok ton glasa. Prema nauci, zbog toga žena zvuči ljepše, a doživljavaju je kao mlađu. 11. Spremnost na kompromis. Vrlo je teško komunicirati s ljudima koji uvijek misle da su u pravu. 



12. Majčinski instinkt. Muškarci ipak razmišljaju o budućoj djeci i žele ženu koja bi se dobro brinula o njima. 13. Crvene usne. Povezane su s uzbuđenjem, a to je i ono što muškarce uzbuđuje. 14. Smisao za humor. Svaki muškarac voli ženu koja zna da se smije njegovim šalama, i da ga oraspoloži kad se osjeća loše. 

15. Uživanje u životu. Muškarci ne vole žene koje se samo žale, nego one koje zaista znaju da uživaju u životu. 16. Crte od sunčanja. Muškarci vole zamišljati šta ste nosili dok ste se sunčali, a kad vide kontrast to potiče njihovu maštu.

Pokreće Blogger.