Mudrosti dana: "Sanjajte kao da ćete živjeti zauvijek, živite kao da vas sutra neće biti"

Bez obzira na to kako se sada osjećate, ovi nadahnjujući citati mogu vas motivisati da uživate u životu. 


„Sreća je izbor koji se ponavlja." - Akilnathan Logeswaran. „Samo se igraj. Zabavi se. Uživaj u igri. "- Michael Jordan. „Uz sve u životu, zabavite se i nasmijte. U životu treba uživati, a ne samo izdržavati. "- Gordon B. Hinckley.

„Svrha života je živjeti ga najbolje što možete, okusiti iskustvo, dostići nova i bogatija iskustva." - Eleanor Roosevelt. „Životna tajna je uživanje u prolaznosti vremena." ―- James Taylor. „Živite svaki dan kao da vam je posljednji. Jednog dana ćete biti zahvalni što ste živjeli tako. "- Harry Morant.



 „Jednostavno uživajte u životu i velikim zadovoljstvima koja dolaze s njim." - Karolina Kurkova. „Slijedite svoje nade, a ne svoje strahove." - Jody Bower. „Uživam u životu kada se stvari događaju. Nije me briga jesu li dobre ili loše stvari. To znači da ste živi. "- Joan Rivers.

„Uživajte u životu. Imaćete puno vremena da odmarate kad vas ne bude. "- Hans Christian Andersen „Prestanite tražiti oluje i uživajte u sunčevoj svjetlost." - Gordon B. Hinckley. „Vjerujte u„ živite i pustite druge da živite “. - Satyendra Pandey.  



„Radite ono što vas čini sretnima, budite s onim ko vam stavlja osmijeh na lice, smijte se koliko dišete i volite dok živite. "- Rachel Ann Nunes. „Ne pitajte se šta svijet treba; zapitajte se šta vas čini živima. A onda pođite za tim. Jer ono što svijetu treba su ljudi koji znaju živjeti“ - Harold Whitman. 

„Sanjajte kao da ćete živjeti zauvijek. Živite kao da vas sutra neće biti. "- James Dean. „Živite u trenutku. Zaboravite prošlost i ne brinite se za budućnost. "- Tanner Christensen. „Učestvujte u životu, nemojte ga samo posmatrati kako prolazi“ - Lindsey Wonderson. 

“I na kraju, ne računaju se godine u vašem životu, nego život u vašim godinama "- Abraham Lincoln. “Moramo biti spremni riješiti se života koji smo planirali, tako da imamo život koji nas čeka. "- Joseph Campbell

Pokreće Blogger.