"Kao dugogodišnja ljubavnica naučila sam 4 lekcije: Ljubavnice su poput pomoćnih točkića"

Drage žene, kao dugogodišnja ljubavnica naučila sam nekoliko vrlo bitnih stvari koje vrijedi čuti.


Dugo sam bila ljubavnica oženjenih muškaraca. Oprostite, kada sam započela sve ovo bila sam premlada da bih shvatila da se poigravam tuđim sudbinama i srećom. Već dugo sam prestala sa tim jer sam shvatila svoju vrijednost. Naučila sam na svojim greškama i sada pišem da bi neko naučio na mojim greškama. 

Obraćam se vama, drage djevojke zaljubljene u oženjene muškarce: Prvo pravilo: Ako ste već sa oženjeni bolje ne dozvolite vezi da potraje duže od 3 mjeseca! Tada navika započinje i s njom se tako teško boriti... I vjerujte mi, ovo je vrijeme sasvim dovoljno da vaš oženjeni momak odluči da li želi napustiti svoju ženu ili ne.



Pravilo broj dva: Oženjen muškarac nikada ne bi trebao biti JEDINI u vašem životu! Volite ga, budite u njegovoj blizini ali nikad ništa ne tražite. Potrebna mu je naivna poslušna djevojka koja mu NIKAD (čujte: NIKAD) neće donijeti probleme. Vi ste takvim muškarcima pomoćni točkići, iskoriste vas dok im trebate a onda vas bace i nastave se voziti na dva glavna točka.

Pravilo broj tri: Postanite mu prijatelj. Nazovite ga najboljim čovjekom na svijetu i sve ste bliži svom cilju. Vrlo brzo ćete znati sve o njemu. Čim vas dovede prijateljima (čak i ako vas predstavi kao kolegu) - vrijeme je za slavlje! To je tvoja prva pobjeda.



Pravilo broj četiri: Ne pitajte! Zapamtite: sve što vam treba je malo vremena koje on može dati. Učinite sve da on shvati: nikada se nećete miješati u njegov život. Nikad s njim ne razgovaraj o svojoj ženi. Zašto ga podsjećati da radi nešto loše?  S tobom želi zaboraviti na sve, uključujući i nju. 

Ako je već prošlo tri mjeseca a on i dalje ne želi ostaviti ženu mada to već dugo obećava - ostavite ga. I odmah nakon rastanka, napišite mu: ne želim vršiti pritisak na tebe i zahtijevati, ali daću ti tačno mjesec dana da mi dođeš sa svim stvarima. U tom periodu zaboravi na njega, pusti nek ti pokaže do koga mu je stalo.

Pokreće Blogger.