Kako promijeniti ženskaroša: Prava ljubav bi mogla obuzdati i najvećeg preljubnika

Muškarci varanje ne doživljavaju kao veliki prekršaj, za to je kriva njihova priroda ali i društvo. U takvoj situaciji postoji nekoliko praktičnih savjeta o tome kako promjeniti ženskaroša: 


1. Pronađite uzročnike: Pokušajte analizirati svoju vezu i pronaći razlog supružnikovog "ženskarenja". Možda se ne brinete dovoljno o sebi ili ste previše sputani u intimnim vezama ili možda premalo vremena posvećujete mužu? 

2. Budite kategorični. Pokažite svom partneru svoj kategoričan stav prema prevarama. Dajte mu do znanja da ne bi dobro prošao kad bi vas prevario. Na taj način ćete mu u podsvijesti ostaviti crva koji će ga uvijek upozoravati da prevare nisu opcija. 



3. Hvalite ga: Velika ljubav je u stanju obuzdati i najvećeg ženskaroša. Zaljubivši se, on postaje uzoran porodični čovjek. Stoga ga češće hvalite, time povećavate njegovo samopoštovanje, recite da je najbolji i najtalentovaniji, stvoren za razne velike stvari. 

Svaki muškarac želi pored sebe ženu koja ga gleda kao heroja, budite njegova heroina. 4. Pokažite mu šta je ljubav. Poklonite mu ljubav i pažnju kakvu nigdje nije dobio. Tako više neće poželjeti da ode kod druge. 5. Stvorite pravila i navike. 



Neka vam pravilo bude da zajedno večerate kod kuće. Zajedno dogovarajte praznike i piknike, zajedničko putovanje i vikende provodite u aktivnostima koje volite.

Pokreće Blogger.