"Iza svakog uspješnog muškarca stoji snažna žena": Savjeti holivudskih parova za srećan brak

Donosimo nekoliko priča o slavnima koji su dugo u srećnim brakovima, kako su održali srećan brak.


Barbra Streisand i James Brolin (19 godina u braku ): Barbri je drugo trebalo da nađe svoju sreću. Njih dvoje su se upoznali kad su oboje već imali više od 50 godina. Straisendova vjeruje da su ljubaznost i iskrenost stubovi dobrog braka, i njih dvoje dijele apsolutno sve jedno s drugim.

Barack and Michelle Obama( 25 godina u braku ): Iza svakog uspješnog muškarca stoji snažna žena. Ovaj je par vjerovatno najbolji primjer za ilustraciju ove izjave. Mudra Michelle sigurna je da je brak posao koji zahtijeva puno radno vrijeme, a ona ohrabruje druge parove da se zajedno smiju i zabavljaju i da nikada ne idu u krevet posvađani.



Meryl Streep and Don Gummer ( 39 godina u braku ): Njen voljeni momak John Cazale umro je od raka 1978.godine, i uz nju kao podrška sve vrijeme je bio njen sadašnji suprug. Meryl kaže da je najvažnija stvar u braku da slušate svog partnera i razgovarate o svim, pa i najmanjim problemima.

John Travolta and Kelly Preston ( 26 godina u braku ): Travolta je jednom davno rekao da je jedna stvar koja mu puno pomaže – pravljenje liste. Zapisuju sve one svakodnevne stvari koje se pojavljuju u braku, a zatim ih zajedno čitaju kako bi pronašli rješenje.



Cindy Crawford and Rande Gerber ( 19 godina u braku ): Njih dvoje su se sreli još prije 30 godina, imali kratku aferu, ali nastavili kao prijatelji. Poslije mnogo godina, oni su shvatili da su ipak stvoreni jedno za drugo. Cindy jer rekla: “ Počeli smo kao prijatelji, i ja znam, šta god se desilo, mi ćemo uvijek biti prijatelji”.

Matt Damon and Luciana Barroso ( 12 godina u braku ): Zgodni glumac nije oženio ni glumicu, ni manekenku, nego djevojku koja je nekada radila kao konobarica za šankom. Damon kaže da je srećan jer je za njegovu ženu porodica uvijek na prvom mjestu. Oni takođe imaju pravilo da nikada ne budu odvojeni više od 2 sedmice.

Nicole Kidman and Keith Urban ( 11 godina u braku ): Nicole Kidman upoznala je australijskog pjevača kada je još patila zbog svog bolnog razvoda od Toma Cruisea. Odmah je shvatila da želi provesti svoj život s njim. Ona kaže, "Jednostavno se volimo, obožavamo jedno drugo." Nedavno je Keith objavio fotografiju i ispod nje napisao: "Prošlo je 11 godina, ali čini mi se da si još uvijek moja djevojka!"

Pokreće Blogger.