Dajte ljubav onome ko će vas uvijek staviti ispred svih: 10 osobina idealnog partnera

Svaki dan našeg života neprocjenjiv je poklon. Zato je važno cijeniti svaki trenutak, svakoga ko srce ispunjava radošću i srećom. Imate samo jedan život. Ne zaboravite to nikada. Stoga, hrabro i bez oklijevanja, otiđite, bježite, spasite se od toksičnih ljudi koji vas truju. 


Takvi ne zaslužuju tvoju ljubav ni pažnju.. Svoju ljubav dajte isključivo sljedećim osobama: 1. Dajte svoju ljubav osobi koja je zaslužuje. Osobi koja svakom rječju i djelom dokazuje da je zaslužuje. 2. Budite s nekim ko vas obožava. Ko vas gleda sa oduševljenjem i kada niste nešto posebno dotjerani. 

3. Budite s onim ko zahvaljuje nebu za svaku sekundu provedenu s vama. Sa onim ko se sretno nasmiješi kad pomisli na vas. S onim u čijem se zagrljaju osjećate mirno i lako. Osjećate se kao kod kuće. Osjećate da trenutno možete izdahnuti i uživati ​​u životu. 



4. Podijelite svoje dane s onim na čijem licu najviše volite vidjeti osmijeh. Neko ko zna kako da vas nasmije. 5. Budite sa onim ko uvijek ima vremena za vas, bez obzira koliko bili zauzeti ili umorni na poslu. 6. Dajte ljubav osobi koja će vas voljeti duboko i snažno, i nakon 10 godina. 

7. Dajte svoju ljubav samo nekome ko će vas uvijek odabrati. Onome ko će vas uvijek staviti ispred svih. 8. Posvetite svoj život nekome zbog koga ćete ponovo vjerovati u pravu i vječnu ljubav. Neko ko nikad ne zakaže. Ko će uvijek biti na vašoj strani, bez obzira na to šta drugi kažu. 



9. Budi sa onim ko ne dopušta da plačete i budete tužni. Neko ko vam ne čini ništa nažao. 10. Dajte svoju ljubav samo nekome na koga se možete osloniti. Neko s kim ćete se uvijek osjećati sigurno. pored koga ćete se osjećati istinski voljenom. Nekoga ko će vas razmaziti i nasmijati, i ponositi se vama.

Pokreće Blogger.