Bolje se ne igrajte sa Ovnovim osjećanjima: Znakovi Zodijaka koje je bolje da ne prevarite

Ako prevarite neke od horoskopskih znakova ne očekujte da će vam oprostiti, njihov karakter to jednostavno ne bi podnio, tvrde astrološki stručnjaci.


Ovan: Ovan je veoma sumnjičav. Njima vlada mozak, a ne srce, i ako se prevara dogodi, teško da će je moći izbaciti iz glave. Ako ste Ovan, možda ćete i uspjeti da kažete svom partneru da mu opraštate zbog nevjere, ali u stvarnosti će nikada to nećete oprostiti.

Blizanac: Kao Blizanci, vjerovatno želite potpunu predanost. Blizanci nemaju vremena da ga troše na ljude koji nisu 100% posvećeni njima. Dakle, ako otkrije da ga partner vara, vjerojatno mu neće progledati kroz prste. Djevica: Kad im se dogodi prevara, oni se odmah počinju samokritikovati zašto ga nisu uhvatili prije nego što se dogodilo i šta su mogli učiniti da to spriječe.Bilo kako bilo prevaru će teško oprostiti, skoro pa nikad. Škorpija: Škorpija nikada neće zaboraviti i nikada neće oprostiti partneru koji ih vara. Škorpije su sklone osveti ili kažnjavanju partnera zbog onoga što je učinio zato se bolje pripazite ako ste joj učinili nešto slično. 

Vodolija: Vodolija je vazdušni znak i često ima problema u uspostavljanju i održavanju intimnih veza s drugima. Plaše se da ne dođu u situaciju da budu povrijeđeni. Jednom kada se odluče pustiti neku osobu u svoj život, to znači da zaista vole. Ako jednom prevarite Vodolije vjerovatno će vas ostaviti momentalno a nakon toga bolje ne tražite oproštaj jer Vodolije ne vjeruju u ljubav nakon prevare, i nikada to neće zaboraviti.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.