Astrolog Pavel Globa: Jesen bi mogla donijeti težak period za 3 znaka Zodijaka

Poznati astrolog Pavel Globa upozorio je neke znakove zodijaka na probleme koji ih možda zadese. 


Ovan: Preuzimate nepodnošljiv teret. Ovi horoskopski znakovi žele dobiti sve odjednom. Uvijek teže maksimalnom, a ponekad i nemogućem. Ali zbog neuspjelog spajanja planeta u septembru, predstavnici ovog znaka naći će se u prilično teškoj situaciji. 

Prognoza kaže da će vaši napori biti pretjerani, a zadaci preteški. Trudićete se, ali to neće donijeti rezultate. Radoholizam će uzrokovati hronični stres i psihosomatske poremećaje. Tako težak teret neće donijeti ni uspjeh ni sreću. Stoga Globa savjetuje da se jednostavno ne naprežete. Učinite što možete, odmorite se i ne očekujte previše od života. Vaše vrijeme će doći. Sada je glavna stvar ne pretjerivati. Rak: Prognoza za Rakove nije najbolja zbog negativnog uticaja Mjeseca. Globa kaže da će se sreća jednostavno odvojiti od vas na neko vrijeme. 

Sve poslove koje započnete odvijaće se s velikim poteškoćama i mogu biti popraćeni lošom srećom. Rakovi su sami po sebi vrlo sumnjičavi i ranjivi. Loš položaj planeta samo će pogoršati njihovo nepovjerenje u sebe i svoje snage. Ali ovo je samo privremeni period.Bolje je odgoditi rješavanje problema na neko vrijeme. Odvojite vrijeme za odmor i dajte sebi pauzu od svega. Ako to nije moguće, onda ne ulažite nepotrebni stres u sve što radite. Jarac: Globa daje razočaravajuću prognozu za Jarce. Ovi horoskopski znakovi suočiće se s nerješivim problemima ljubavi. 

Sa partnerom će nastati ozbiljni nesporazumi, svađe i sukobi. Previše ste tvrdoglavi i želite sve kontrolisati. Vaš se partner možda neće složiti s vama, ali nije u vašoj moći da nekome namećete stav. Sve će to samo eskalirati situaciju, a obračun može dovesti i do prekida. 

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.