Ništa ne staje na put pravoj ljubavi, čak ni brak sa pogrešnom osobom: Brus Vilis o ljubavi

Nakon razvoda sa Demi Mur, Willis je izgubio vjeru u ljubav, a tek kad je upoznao Emmu Heming, shvatio je šta mu nedostaje. Otkrio je da je samački život težak za njega:


„Proteklih 10 godina proveo sam sam i, u najvećem djelu, nesrećan. Bio je to vrlo mračan period mog života.. Nikada nisam pomišljao da je problem to što nisam ima pravu osobu pored sebe. Govorio sam: 'Sam sam, ali nisam usamljen.' A istina je bila daleko od toga."

Bruce je dodao da je Emma promijenila čitav pogled na ljubav i sve je iznenada došlo na svoje mjesto: "Prešao sam iz faze "ma ko šiša ljubav" do faze "ljubav je sve"... Sve više vremena sam provodio sa Emom i svakodnevno je moj život postao mnogo bogatiji."



Do 2009. godine Willis je oženio svoju novu ljubav i tada su krenuli na svoje putovanje kao srodne duše. Willis je sada okružen sa više ljubavi nego što je ikada mogao poželjeti. Nedugo nakon vjenčanja Emma i Bruce dočekali su svoje 2 kćeri Mabel i Evelyn.

Glumac je bio bogat za 5 prekrasnih kćeri, koje su upotpunile njegovu savršenu uklopljenu porodicu. Sve se djevojke lijepo slažu i vole zajedno pozirati za lijepe porodične fotografije. Willis je doista sretan što ima toliko divnih žena u svom životu i ne pušta dan da prođe bez da ih cijeni.



Jednom je rekao : „Obožavam žene i uvijek sam se osjećao sigurnije kada sam u njihovom društvu.“ Bruce je toliko lud za Emmom da ju je oženio dva puta.Njegova priča pokazuje nam nikad nije kasno pronaći „onog pravog“, jer je on to uspio sa 57 godina. Čak ni brak sa pogrešnom osobom neće stati na put pravoj ljubavi.

Često hvali svoju suprugu  i ne može izdržati da ne bude uz nju: „Uopšte ne želim biti daleko od Eme. To je najjedinstvenija veza koju sam ikada imao u životu. " "Ovo je zaista prava ljubav. Ema je žena koju sam tražio cijeli život. Nije joj trebalo ništa osim ljubavi," rekao je Brus Vilis.

Pokreće Blogger.