"Nemam problema u braku zahvaljujući savjetima moje bake": 4 vrlo korisna savjeta

Život u braku ima svoje prednosti i mane, i skoro da je nemoguće izbjeći konflikte, ali ipak jeste.


Ako imate baku znate da ona uvijek ima mudre savjete da nam da, ali mnogi od nas ih ne slušaju. Srećom ja sam svoju poslušala i zahvaljujući njoj nemam probleme u braku. Brak moje bake i dede je trajao do poslednjeg dana njihovih života i njihova ljubavna priča je za mene najveća inspiracija.

Evo šta me je savjetovala za uspješan brak i dugu ljubav: Vaš muškarac će rado učiniti sve za vas ali samo ako ga lijepo zamolite, to jeste ako on osjeti da vam je potrebna njegova pomoć. Ali ako osjeti dozu šefovanja u vašem tonu, i pomisli kako mu naređujete vjerovatno to neće učiniti.



Ako imate djecu nikada se ne svađajte pred njima. Ma koliko da ste ljuti na svog supruga prećutite i izađite napolje pa mu saopštite kako se osjećate. Svađa pred djecom veoma utiče na njihov dalji razvoj. Tako biste samo odgojili neposlušnu djecu.

Budi vrijedna žena. Niko ne voli ljenčuge koje samo gledaju kako da eskiviraju posao i ne rade ništa. Rad je stvoren za čovjeka i donosi mu dobre stvari, čišćenje kuće čisti i naše misli. Uživajte u svojim kućnim obavezama, na kraju dana što ste vrijedniji imaćete bolju liniju i drugi će vas više cijeniti.



Kada vas iznervira muž nemojte se verbalno obračunavati. Sačekajte da vas prođe žuta minuta i kada se glave ohlade objasnite mu čime vas je iznervirao i pokušajte raspraviti i izgladiti situaciju. Često se sjetite da biste ga mogli izgubiti - tako ćete više cijeniti njegovo prisustvo.

Pokreće Blogger.