Mnogi muškarci vole žene sa dobrim apetitom: Neke stvari privlače više od izgleda

Moderni standardi ljepote brane mnogim ženama da uživaju u hrani koju vole kako bi izgledale privlačne ili "prihvatljive" ali to nije nešto što se muškarcima sviđa.


Često muškarci kod žena vole stvari koje nemaju baš nikakve veze sa fizičkim izgledom, veličinom grudnjaka, dobrim nogama i slično. One „klasične“ stvari na koje muškarci prvenstveno „padaju“ su samo privremena privlačnost koja nestaje sa vremenom.

U jednom istraživanju naučnici su dokazali da muškarci vole žene sa dobrim apetitom. Da ne shvatite pogrešno, tu se ne radi o gojaznim osobama već o ženama koje su opuštene i spontate i ne ograničavaju svoju ishranu na rigorozne salate.



Jesti zdravu hranu i pokušati smanjiti broj nepotrebnih kalorija je jedna stvar, ali opsesivno ih računati je nešto sasvim drugo. Takve žene bi moge preplašiti muškarca jer oni se po prirodi plaše kontrole. Biti u mogućnosti izaći u restoran ili piceriju neplanirano, spontano - za muškarce je plus.

Oni vole da imate dobar provod i razgovarate o vašoj hrani u smislu kako je dobrog ukusa, a ne koliko masti ima u njoj, tako pokazujete da volite sebe bez obzira na poneki kilogram viška... Opuštenost je jedna od stvari koju muškarci vole kod žena.



Naše bake su govorile da je jedini način da dođete do muškog srca, preko njegovog stomaka - ovo nemojte zaboraviti. Hrana nas povezuje, i trebali bismo uživati u njoj, naravno bez pretjerivanja. Muškarci vole žene koje znaju da kuvaju i koje su spremne da to nauče baš zbog svog čovjeka. 

Pokreće Blogger.