Ljubavna Astro analiza - Stiže nam užareni talas emocija za 3 znaka Zodijaka

Čini se kao da ljeto već pakuje kofere i da mu se bliži kraj, ali za neke zabava tek počinje.


Astrolozi najavljuju užareni talas emocija i romantike za neke znakove Zodijaka. Rak: Blistate od šarma i padate na nečije udvaranje.  Uvijek doživite ljubavni vrhunac u ljetnjem periodu. Sunce će zapaliti vašu senzualnu drugu kuću zadovoljstva, udobnosti, vlasništva i finansija u prvoj polovini avgusta.

Egzotična iskustva koja se potiču uzbuđenjem i fantazijom takođe su na putu da vas obraduju, s obzirom da Neptun prolazi kroz Ribe i kroz vašu ekspanzivnu devetu kuću avantura. Uskoro će se planete udružiti i raditi u vašu korist, posebno kada je u pitanju romansa.



Strijelac: S ponosom slijedite svoje strasti. Uvijek je dobra avantura kada se prepustite onome što osjećate. Sunce posmatra vašu egzotičnu devetu kuću avantura, obrazovanja, prilika i putovanja na duge staze u prvoj polovini avgusta, dok se usijana Venera provlači kroz vašu erotsku, osmu kuću intime, transformacije i intimne razmjene.

To će probuditi želju za romantičnim iskustvima i vezom, ali Mars u Ovnu će također potaknuti vašu ekspresivnu petu kuću strasti i ljubavnih priča, pa je vjerovatnost da ćete imati nezaboravno iskustvo ogromna. Ironično je da je deveta kuća vaša vladajuća kuća, pa pored mogućnosti pronalaska ljubavi, ovaj mjesec je i prilika za avanturu..



Ribe: Manifestujete čarobnu ljubavnu priču: Osjećate se energično i osjećate se življe u svom svakodnevnom životu. Sunce će se napokon prebaciti u Djevicu preko vaše predane sedme kuće partnerstava sredinom mjeseca. A uz Veneru koja se za sada kreće kroz svoju strastvenu petu kuću ljubavi, dočekaće vas i koketirajuće interakcije i romantična inspiracija.

Pokreće Blogger.