Ko su najmanje romantični znakovi Zodijaka: Blizanci su jaki na riječima ali slabi na djelu

Šta mislite ko su najmanje romantični znakovi u horokopu? Neki dolaze kao pravo iznenađenje.


Vodolija. Šta znamo o Vodolijama? Izuzetno su inteligentni, kreativni, bezobrazni i nisu jedni od onih koji lako pokazuju svoju romantičnu stranu. Neće pokazivati standardne romantične gestove, vjerovatno neće kleknuti na koljena da bi nekoga zaprosili i neće kupiti cvijeće za Valentinovo.

Ne, oni će učiniti nešto sasvim drugačije da bi iskazali svoju ljubav. U stvari, mogu biti toliko nekonvencionalni da u potpunosti iskuliraju romantičnu poruku. Blizanci. Ako je sva romantika u tome da se gradi samo na riječima, Blizanci bi u toj ljubavnoj priči bili najbolji.



Međutim, romantika je puno više od čitanja poezije ili riječi "Volim te" i tu Blizanci pokazuju svoje nedostatke. Možda imaju najbolje romantične namjere, ali nekako se one izgube usput. Možda će im biti teško shvatiti kako da pokažu svoju ljubav, pa će na kraju učiniti nešto potpuno beveze.

Ovan. Ovnovi su strastveni, ali kad se radi o romantičnim stvarima, nisu baš zainteresovani. Ovan je poput Vodolije jer ima tendenciju da se drži podalje od uobičajenih (ili dosadnih) načina zavođenja. Vole ugoditi svom partneru, ali ne bi baš skakali iz aviona kako bi dokazali svoju ljubav.



Ovan može biti impulsivan, kada iskreno zavoli, i može učiniti nešto romantično o čemu nije dobro promislio pa se zbog toga pokajati. Djevica. Djevice svoju ljubav pokazuju na praktične načine poput popravljanja stvari u kuhinji ili da vam donesu omiljeno jelo kada se osjećate potišteno.

Ono što Djevica smatra romantičnim, drugima se može činiti totalno bezveze. Nije da Djevice romantiku vide kao gubljenje vremena, već misle da bi bilo bolje da vrijeme troše na nešto drugo. Jarac. Jarčevi se loše snalaze kada je u pitanju romantika.

Izuzetno su brižni i učiniće sve za svog partnera, ali takođe su prilično praktični i ne žele trošiti novac na stvari poput cvijeća ili romantičnog vikenda. Jarčevi mrze osjećaj pritiska, pogotovo kad im neko zahtjeva da se ponašaju više romantično. Imaju osjećaj da su dosadne stvari koje radite zajedno u stvari najromantičnije od svih. Čudni su na polju ljubavi ali kada ih zavolite takve kakvi jesu velike su šanse da ćete uživati sa njima u ljubavnoj priči.

Pokreće Blogger.