Kako sam osvojila nedostižnog muškarca: Pravilo broj 1 - Pružite mu sve što voli

Kako da privučete muškarca koji vam se sviđa, a čini se nedostižan? Jedna žena je ispričala svoju stranu priče u sličnoj situaciji. Ona je osvojila muškarca koji nije obraćao pažnju na nju.


Kako da se svidite nekome ko vas ne primjećuje? Bukvalno svi imaju slična pitanja. A odgovor je, kao i uvijek, vrlo jednostavan: ako želite da se određena osoba zainteresuje za vas, morate saznati koje osobine privlače dotičnu osobu i izgraditi te osobine u sebi.

Odnosno, morate postati ljubavni subjekt za onoga o kojem sanjate. Sve je vrlo jednostavno. Ali ovdje se postavlja kontraverzno pitanje: isplati li se promijeniti, samo da bi se svidjeli nekome drugom? To je već na vama. Vi odlučujete da li je ta osoba vrijedna takve promjene. Ja sam se promjenila da bih osvojila svog muškarca, uspjela sam u tome i sada sam presretna.



Možda vam to sada zvuči glupo, jer u ovakvim situacijama ispada da morate potpuno “preoblikovati” sliku koja je privlačna vašoj voljenoj osobi, dakle potisnuti svoje osobine i usvojiti neke nove. Drugim riječima, morate prestati biti ono što jeste i pretvoriti se u drugu osobu.

Neki ljudi govore: "Voli sebe onakvu kakva jesi", s druge strane, stalno čuješ prigovore i savjete da su potrebne promjene kod oba partnera kako bi se izgradili harmonični odnosi. Moraju se naviknuti, prilagoditi se, slušati jedni druge - i tada će sve biti u redu!



Na kraju krajeva sve zavisi od tebe, zato potraži odgovor u sebi. Ako je muškarac vrijedan tvoje promjene i ako smatraš da bi ta promjena išla vama u korist - onda zašto ne? Činjenica je da muškarci se lakše zaljube u ženu koja u startu ima sve što im se dopada, ne uzimajući u obzir fizički izgled.

A ako se dopadate sebi takvi kakvi jeste onda je možda bolje da potražite drugog muškarca, jer ako biste se promjenili zbog njega a kasnije zamrzite sami sebe tada ćete njega okrivljivati za sve, i to se momentalno pretvara u vezu koja nema perspektivu i sjajan odnos.

Pokreće Blogger.