Kako sam od preljubnika napravila vjernog muškarca: 5 glavnih ženskih taktika

Mnogi vjeruju da se ljudi teško mjenjaju, pogotovo oni koji varaju, lažu ili kradu - a ja sam se uvjerila da to nije istina. Svaki čovjek se može promjeniti na bolje, samo im treba neko da ih usmjeri.


Kada sam upoznala svog supruga pomislila sam - Bože, ja nikada ne bih mogla biti u vezi sa ovim muškarcem. Bez obzira što je izgledao nenormalno privlačno njegove navike su lako odbile svaku iole razumnu ženu. Stalno je izlazio po kafanama kao da je imao 17 a ne 27 godina.

Obožavao je da zavodi žene, i nije ih birao, ružne, lijepe, udate, razvedene... kakva god padne na njegov šarm on bi je vodio kući. Zbog tog stila života nije mogao pronaći pravu vezu niti se posvetiti nikome. Igrom slučaja postao je dio mog društva i često smo izlazili zajedno.



Kako smo se družili shvatila sam da ispod lažne maske Don Žuana se krije dobro srce koje se naprosto plašilo obaveze, dosadnog života i starosti. Imala sam želju da mu pokažem da život ima više smisla kada se dijeli sa jednom posebnom osobom nego kad se dijeli sa hiljadu bezveznih.

Tokom našeg druženja i izlazaka primjetila sam da se zaljubljuje u mene, žene te odlično osjete. Ono što ga je najviše privlačilo je to što sam od početka dala do znanja da ne želim biti sa njim i da me nije lako smotati oko prsta. I mislim da me je zbog toga želio još više.



Priznajem, svidio mi se, ali nisam htjela da padnem na njegovu požudu već mu pokazati da ja svoju ljubav dajem samo onome ko je spreman da dadne ljubav meni. Gledala sam kako se raspušten čovjek pretvara u pravog, odanog muškarca. Gledala sam kako loše životne navike mjenja dobrim.

Za to preobraženje bilo je dovoljno 5 ženskih taktika kojima sam se poslužila. A one glase ovako: 1.Pokažite mu da vas ne može imati kad poželi. 2. Pokažite da ne zavisite od njega. 3.Pokažite mu šta je prava ljubav. 4. Poklonite mu svu svoju pažnju. 5. Ne odgovarajte na poruke kada ste ljute na njega.

To su taktike koje stvarno djeluju. Mi smo sada 15 godina u braku i voli me više nego što volim samu sebe. Zato ne padajte na fore da se muškarac preljubnik ne može promjeniti, može! Ali samo kada pronađe pravu ženu!

Pokreće Blogger.