Kad vas neko ponizi i uvrijedi recite - "Sve je to već plaćeno": Genijalna psihološka metoda

Kada pomislite da niste zaslužili dobre stvari u životu sjetite se tehnike "Sve je to već plaćeno".


"Sve je to već plaćeno". Ako su u vašem životu postojala teška ispitivanja koja ste prošli, ova fraza je za vas. Sledeći put kad dobijete nešto za sebe od života, bez obzira iz čijih ruku ili prije nego se pojavi prilika za primanje nečega, odmah pomislite na ovu frazu "Sve je to već plaćeno".

I tu nije u pitanju novac. Sve je plaćeno mukama, patnjama, depresijom, dobrotom, ljepotom, živcima, neprospavanim noćima, suzama i svime što ti je bilo u životu, svime kroz što si prošao. Ako  mislite da nemate pravo na nešto - itekako imate, sve ste zaradili sami svojim emocijama.IMATE PRAVO na apsolutno sve na ovom svijetu: na svog voljenog muškarca i muža, porodicu, vašu omiljenu aktivnost, na sve prednosti koje želite. "Sve je to već plaćeno" podrazumijeva da imate pravo na sretan život SADA i da ste ga zaslužili.

I već sada možete prestati plaćati svojim zdravljem, ljepotom i bogatstvom. Način na koji opažamo sebe, način na koji pomažemo drugima - svijet pamti. Trenutno sebi možete priuštiti više: Da li želite
svog voljenog muškarca pored vas? Već plaćeno! Želite li prestati brinuti? Već plaćeno!Da li želite sretan život? Vec plaćeno! Da li želite puno novca? Već plaćeno! Da li želite počiniti ludilo? Već plaćeno! Da li želite izgovoriti sve što je važno? Već plaćeno! Da li želite imati i raditi sve što želite? Već plaćeno! I kada vas neko uvrijedi ili ponizi, nemojte mu uzvratiti istom mjerom već samo reci: Sve je to već plaćeno. On gubi a vi dobijate.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.