Budi žena koju svako želi imati u svom životu - 10 osobina savršene žene

Iako sreća nekome može biti nedostižna, uvijek postoje načini da zakoračite pravim putem. Na kraju krajeva i sami smo odgovorni za svoju sreću.  Ovo je 10 stvari koje srećne žene rade drugačije.


1.Srećna žena je ljubazna. Ljubaznost čini druge srećnijima, i bez daljnjeg može i vas učiniti srećnima. Srećne žene žele da budu pozitivna promjena u svijetu. Srećne žene ne uzimaju ljudima ništa za zlo jer opraštaju da bi nastavile dalje. Rado daje komplimente drugim ljudima jer zna da tako može nekome uljepšati dan.

2. Srećna žena je zahvalna. Srećna žena prepoznaje svakodnevne blagoslove zbog kojih ima razloga da bude srećna. Ako ne znate kako da to postignete zapisujte razloge zbog kojih možete biti srećni: dobro zdravlje, topla voda, hrana i voda, krov nad glavom, porodica / prijatelji koji vas vole, posao koji vas izdržava itd.



3. Srećna žena sebi postavlja izazove. Bilo da je to intelektualno, fizički ili na neki drugi način. To je u stvari presudno za dobro mentalno zdravlje! Da biste sebi postavili izazov, uradite sledeće: Krenite na neke nove časove, isprobajte nove recepte, postavite nove ciljeve vježbanja i izađite iz svoje zone komfora.

4. Srećna žena vidi samo dobro oko sebe. Žena koja je srećna uvijek izvuče najbolje iz svake situacije. 5. Okružuje se drugim ljudima koji su srećni. Ako provodite vrijeme sa negativnim ljudima, to će takođe negativno da se odrazi na vas. Ako su vaši prijatelji srećni – i vi ćete biti. Mudro birajte vaše prijatelje.



6. Srećna žena se suočava sa stvarima koje joj smetaju. Ona je dovoljno pametna da zna da se sa svojim problemima mora suočiti da bi nastavila dalje. Shvatite, ne možete biti srećne ako ima toliko stvari koje vam predstavljaju teret. 7. Srećna žena brine o sebi. Ona vodi računa o svojoj ishrani, vježba, dobro spava, traži pomoć kada je treba i uvijek izdvaja vremena da se posveti sebi.

8. Ne brine šta će drugi mislti. Mislite da je nije briga za druge ljude? Nije istina. Ali jednostavno, ona ima dovoljno samopouzdanja, i ne želi da se mijenja da bi bila ono što drugi žele da bude. 9. Srećna žena preuzima odgovornost. Ako je pogriješila, ona će hrabro istupiti, priznati grešku i izviniti se.

Isto tako, odgovorna je prema sebi, dovoljno radi na sebi da bi joj buduća iskustva bila što pozitivnija. 10. Srećna žena je dobra prema sebi. Ona je svoj prijatelj, ima samopoštovanja i zna slaviti svoje uspijehe i samoj sebi čestitati. Ona vježba da samoj sebi pruža ljubav.

Pokreće Blogger.