"Voljeti ženu nije teško ako si pravi muškarac: Cijeni je dok je imaš, ne kad je izgubiš"

Voljeti ženu nije nikakava nauka. Dovoljno je da shvatiš da ona ima veliko srce i mnogo emocija u sebi.


Voleti ženu nije samo stvar vođenja ljubavi s njom. To ne znači da je vodite u spavaću sobu, da dominirate nad njom ili da joj dopustite da dominira nad vama. Voleti ženu nije samo trenutak kada poznajete svoja tela i čujete otkucaje srca.

Nije trenutak kada ste ispunjeni neobjašnjivim zadovoljstvom. Voleti ženu ne znači samo da je poljubite dok ona spava ili priprema vaš doručak. Poljubac ne znači nužno ljubav, a ljubav se ne sastoji samo od strastvenih poljubaca.



Voleti ženu ne znači samo ukrašavati je najlepšim rečima, kupovati joj najskuplje poklone ili ići s njom na egzotična putovanja. Voleti ženu ne znači samo reći da je voliš. “Volim te” napisano u žurbi ne pokazuje da je stvarno volite. Voleti ženu znači uvek je držati za ruku, čak i kad je dobila koju kilu više, kako bi je ohrabrili i podržali.

To znači da je ne ostavljate samu kad se razbolite. To znači brisanje suza i verovanje u svoje snove. Voleti je znači biti zahvalan što je odabrala i dala vam lepu decu ili da barem želi imati decu s vama. Voleti je znači poštovati je i uzeti u obzir njena očekivanja i strahove.



Voleti je znači masirati joj leđa, uzimati je u naručje kad je umorna i slušati je kad je boli. Iz ljubavi da joj oprostiš i pomogneš joj da prebrodi stres, depresiju i frustraciju.

Pokreće Blogger.