Šta muškarci očekuju od žene: "Ako ne valjaš sebi teško ćeš valjati svom muškarcu"

Ako sebi niste zanimljivi, kako ćete biti zanimljivi muškarcu? Volite sebe, tada će vas drugi voljeti.


Dakle, prva poenta da bi bili srećni u vezi je vaša vlastita sreća, vaša lična, neovisno o muškarcu, sposobnost uživanja u životu. Druga poanta je vaša velikodušnost, vaša sposobnost da vjerujete u čovjeka, uprkos činjenici da u nekom trenutku pokazuje slabost.

Dakle, drugi uslov za uspjeh je mogućnost da vjerujete u osobu koja je pored vas. Ponavljam još jednom: naši odnosi s muškarcima energični su odnosi, mi samo zračimo svoje raspoloženje. A ako isijavamo nezadovoljstvo, čovjek prima takav signal kao što dječak prima od majke:



„Nisi prava osoba; nisi dobar. " I dječak koji prima takav signal od majke uvijek pokazuje najgore kvalitete koje može pokazati. Ali što je najvažnije, čovjek se ne može razvijati, realizirati svoje snage, ako ne dobije podršku, vjeru da će uspjeti od svoje žene.

I treća poenta je znanje: znati kako smo napravljeni, znajući da ljudi imaju određene alate za odgovor. U osnovi, znanje o našoj prirodi, ženskoj i muškoj, leži u činjenici da trebamo prihvatiti jednostavnu stvar: vrlo smo različiti i važno je proučiti ko smo i s kim smo, kako bismo lakše komunicirali.



Uvijek ćemo govoriti i različite jezike. To je čudo života, koje možeš voljeti, biti sretan, iskusiti osjećaj jedinstva, učiti o svijetu sa bićem potpuno drugačijim od tebe! Da smo bili slični, ne bismo imali takvu evoluciju.

Stoga prvo što vas pozivam da radite je da ne sudite muškarcu, nego razumite. Proučite kako funkcionira muška psihologija. Ne supružnik lično, nego uopšte. Razmislite da imaju drugačiji način razmišljanja. A tada ovo međusobno uvažavanje donosi takvu sreću koja se ne može uporediti ni sa čim drugim.

Pokreće Blogger.