Pronašla si pravog muškarca ako ti pored njega više niko ne treba: Ljubavne lekcije za sve žene

Kada tražite pravog muškarca važno je da u njemu pronađete i najboljeg prijatelja. Jer čak i ako ljubav jednom izblijedi ostaće vam povezanost, poštovanje i mnoštvo zajedničkih uspomena. Donosimo 7 razloga zašto je važno da vam muškarac bude bolji od svake prijateljice.


1. Više ste bliski. To je zato što ste već bliski prijatelji. Nemate razloga da se osjećate samosvjesno ili da djelujete preplašeno u vezi. Kada je vaš ljubavni partner i vaš najbolji prijatelj to je od najveće važnosti za zdravu zajednicu. 2. Poznajete loše strane. Kao najbolji prijatelji, predobro poznajete slabosti, nesigurnosti i tamne strane drugih.

U stvari se toliko dobro poznajete da su neke poprilične male navike postale čudno drage. 3. Ispisali ste iskrenu istoriju. To znači da je malo vjerovatno da će se nigdje ozbiljna iznenađenja pojaviti u vašoj vezi otkad dijelite zajedničku prošlost i sve priznajete jedno drugom.



4. Vaše borbe i nesuglasice su manje štetne. Svi parovi imaju povremeno neslaganja i svađe. Međutim, kada vam je partner najbolji prijatelj, stvarne borbe i nesuglasice koje bi se lako mogle pretvoriti u pune ratove često počnu da se upadaju u razigrane borbe koje se lako rješavaju.

5. Proces prilagođavanja ukusima vašeg partnera mnogo je jednostavniji. To je zato što ste već navikli jedno na drugo. Znate odlično šta se vašem partneru sviđa i ne sviđa i tačno znate šta možete očekivati ​​od njega. To znači da ste oboje dobro opremljeni za rješavanje bilo kakvih poteškoća.



6. Imate mnogo zanimljivih unutrašnjih šala koje niko drugi ne razumije. Kao najbolji prijatelji, nasumično smejanje, pjevanje i ples koji se odvija između vas dvojice je stvar zavisti i divljenja. Čak ste izmislili urnebesne riječi i izraze koji bi mogli biti inkriminirajući, ali nisu.

7. Ne morate stalno da se zovete da biste znali da imate jedno drugo na umu. U stvari možete malo proći bez da razgovarate i budite potpuno u redu. Samo se ne brini da ćeš iznevjeriti partnera jer se previše dobro poznaješ za tako sitne brige.

Pokreće Blogger.