Elena Blinovskaja: "Ni jedan muškarac vas neće usrećiti ako vi niste zadovoljne sobom"

Elena Blinovskaya, autorica debitantnog filma "Maraton želja" daje ljubavne savjete.


1. Prvo i najvažnije, ne očekujte da će vas neko usrećiti ako niste zadovoljni sobom. Prvo morate pronaći unutrašnju harmoniju i shvatiti da to stanje zavisi samo od vas. Imajte na umu da samo sretna osoba može učiniti druge sretnima i upravo zbog toga započinjemo vezu.

2. Ne mislite da druga osoba mora biti potpuni dio vašeg života. Svako ima svoj put, svoje snove i svoj idealni put.  3. Vaša želja za ličnom srećom treba biti ispravna, ​​što znači da morate uvijek imati na umu ono što vas čini srećnom a ne ono što druge čini srećnima.



Možda ćete dobiti ono što želite, ali bumerang života letjeće toliko brzo da vam se neće činiti dovoljno. Ne žudite za izborom koji bi mogao naštetiti drugim ljudima. 4. Kad sanjate ljubav, nemojte detaljno opisivati fizički izgled.

Kada zamislite visoku crnku s plavim očima na crvenom sportskom automobilu, oštro ograničavate sebe i propuštate možda dosta realnih opcija koje bi vam super odgovarale. Usredsredite se na osećanja koja ćete iskusiti sa svojim muškarcem. Čak i da vam neka osoba ne odgovara fizički bitno je da ćete s njim biti zaista sretni.



5. Ne zahtevajte trenutnu pojavu princa u svom životu. Sjetite se da čak i žarki snovi trebaju vrijeme da se ispune. I budite sigurni da prolazite kroz sve blokove i strahove povezane sa realizacijom vaše želje. Ovo je vrlo važno, jer često inhibiraju dugo očekivane događaje u vašem životu.

Pokreće Blogger.