Astro prognoza za Jul: Konačno sjajne vijesti za Vage i još 3 znaka Zodijaka

Stigao nam je vrući mjesec Juli i sa sobom donosi mnogo novih dogodovština kako kažu astrolozi.


Stigao je jul, letnji mesec koji donosi i odmore. Ali, s obzirom na zdravstvenu krizu zbog pandemije, drugačiji je od svih prethodnih godina. Ali ovaj mesec donosi i sudbinske promene i prirodne fenomene. Pomračenje Meseca nas očekuje 5. jula i mlad Mesec 20. jula.

Sve će se to na različite načine odraziti na horoskopske znakove. Postoje tri znaka koja će posebno profitirati od toga. Rak: Ovom horoskopskom znaku su zvezde u julu veoma naklonjene. Na poslovnom planu će ostvariti sve što zamisli. Rakove Merkur podržava!Kada je ljubav u pitanju, takođe, čeka ih čarobna privlačnost suprotnog pola. Uz to, dolazi i snaga punog i mladog Meseca. Dok im puni Mesec šalje sreću, mladi im donosi veliko iznenađenje i promene u životu. Lav: Ovaj horoskopski znak je na sedmom nebu.

Jul im je obojen ljubavlju. Lavovi su veoma strastveni, a slobodni će krenuti u akciju i započeti flert sa osobom koja im se dopada. Venera će biti dobra prema Lavovima. I na poslu će nizati uspeh za uspehom, te će biti veoma zadovoljni svojim radnim aktivnostima.Mladi Mesec im donosi priliku za poslovni napredak i razvoj. Vaga: Vage će blistati na poslu ceo ovaj mesec jer će ih Venera uzeti pod svoje okrilje. I pun Mesec će biti na njihovoj strani. Stoga, pravo je vreme da poslušaju svoj instikt jer će im to otvoriti još bolje poslovne prilike. I na ljubavnom planu ih čeka sreća, naročito u drugoj polovini meseca.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.