"Ako druga žena uzme tvog muškarca nema bolje osvete nego joj ga ostaviti": Poruka ljubavnicama

Ako se pojavi druga žena u vašem životu koja osvoji ljubav svog muža prenesite joj sledecu poruku.


Sada, drago mi je što si preotela mog muškarca. Da se niste sreli, nastavila bih se prepuštati nekome ko me ne cijeni. Nastavila bih graditi život s nekim ko se prema meni ponašao kao da sam privremena. Da nije bilo tebe, ko zna koliko bih vremena nastavila da živim laž...

Više ne moram praviti kompromise da bih smirila nekoga ko ih nikad nije cijenio. Slobodna sam živjeti svoj vlastiti život bez tog tereta i naći nekoga ko će uživati ​​u životnom putovanju sa mnom. Nikad ne bih znala da nemam ono što sam zaista zaslužila da mi niste potresli svijet i otvorili oči.



Iako mi je u početku nanijelo bol, moram vam reći da vas cijenim jer ste se započeli tu čitavu aferu. Kasnije bi samo boljelo. Najgore bi naškodilo da sam mu dopustila da postane moj muž a da nisam znala da nema istinske namjere. Bilo da to shvatite ili ne, sačuvali ste me od žive laži.

Igrali ste kritičnu ulogu da mi pomognete da živim život koji mi je potreban da živim. Čak i ako mi niste namjeravali pomoći, stavili ste me na bolji put. I upravo to je razlog zbog kojeg vam pišem zahvalnicu umjesto poruke mržnje. Da je zaista mislio da me voli, nikad ti ne bi dopustio da se miješaš u našu vezu.



Ovo je nešto što bi ti trebala shvatiti o njegovom karakteru, jer apsolutno ne možeš biti sigurna da li će isto učiniti i tebi. Za mene je to u početku bilo sjajno - sve dok nisam shvatila koliko sam vremena izgubila vjerujući da misli ono što je govorio, i osjetila ono za šta je tvrdio da osjeća.

Ne osjećam nikakvu ljutnju prema vama i nadam se da niste napravili istu grešku kao i ja kad sam odlučila da podijelim svoj život s njim. Koji god izbor da donesete, nadam se da ćeš i ti pronaći sreću i sklopiti mir sa sobom, i da nećeš živjeti u strahu da će i tebe jednog dana zamjeniti sa drugom. S poštovanjem, Žena čijieg ste muškarca ukrali.

Pokreće Blogger.