Psiholog ističe: 5 korisnih savjeta kako privući muškarca

Ako želite da privučete muškarca koji vam se dopada trebale bi da znate nekoliko korisnih savjeta.


U njihove intimne želje, potrebe i razmišljanja proniknuo je psiholog Džordž Vajnberg koji u pet korisnih saveta objašnjava ženama kako da privuku i zadrže svog muškarca. On se plaši da će vas izneveriti – bukvalno: Muškarci osećaju ogroman pritisak kada pred novom partnerkom treba da pokažu svoju seksualnu umešnost.

“U prošlosti muškarci nisu toliko ocenjivali svoju seksualnu virtuoznost jer ih tada žene nisu slobodno kritikovale kao što to rade danas”, objašnjava Vajnberg. Žene odavno više ne čekaju brak da bi stupile u seksualne odnose.



Bivše ikone modernog vremena poput Madone i glumica iz legendarne serije “Seks i grad” ohrabrile su žene da otvoreno pričaju o svojoj seksualnosti, željama i problemima. I, iako će žene poneki slabiji muški “performans” jednostavno zaboraviti, muškarci će ga sebi mnogo teže oprostiti.

Upozorenje: Ako vaš muškarac ima problema s intimom, da bi spasao svoj ego, mogao bi da okrivi vas. Šta učiniti: Savet psihologa vrlo je jednostavan. Samo se opustite i pokušajte da uživate u svakom trenutku. Takav stav smanjiće pritisak. Drugim rečima, ne shvatajte to lično, nemojte da ga vređate i nikada se nemojte našaliti na taj račun.



Muškarcima treba potvrda da bi se dobro osećali: Vođenje ljubavi je za muškarce moć, ali i potvrda njihove muškosti. On želi da bude superheroj i svakako želi da ga i vi posmatrate u tom svetlu. Kada vas zadovolji, oseća se kao Supermen.

Ako i vi uživate, slobodno mu dajte do znanja da je njegova Luis Lejn veoma srećna. Upozorenje: Bez ohrabrenja nema dobrog odnosa. Šta učiniti: Jednostavno je, a samo treba da mu kažete: “To je dobro”. Ili da nežnim uzdasima pokažete zadovoljstvo.

Pokreće Blogger.