Osobine nezrelog muškarca: Prave žene znaju da mlađe nije uvijek slađe

Ni jedna žena ne bi željela nezrelog muškarca za sebe, a takvi imaju određene osobine koje ih odaju.


Prosečna zrelost žene događa se u dobi od 32. godine. Osam od 10 žena smatra da muškarci nikad ne prestaju da budu detinjsti, dok svaki četvrti muškarac će za sebe reći da je nezreo. 28 situacija u kojima se vidi da je muškarac nezreo: 1. Non stop planiraju neke podvale i sprovode ih u delo (prema drugarima, kolegama, ženi).

2. Jedu brzu hranu posle 2 sata ujutru. 3. Igraju video igrice. 4. Voze prebrzo ili se „trkaju“ sa drugim automobilima. 5. Tu i tamo kažu neke neprimerene reči 6. Voze uz glasnu muziku. 7. Pričaju viceve. 8. Pokušavaju da pobede decu u sportu. 9. Ćute tokom svađe sa suprugom.10. Ne mogu spremiti ni jednostavne obroke 11. Razmenjuju šale i gluposti sa drugim muškarcima 12. Ne vole da razgovaraju o sebi ili da vode duboke razgovore. 13. Knjige ne podnose. Čitanje ih zamara. 14. Izvode lude plesne korake. 15. Mama im još pere veš. 

16. Trče kod mame kad su gladni. 17. Nose trenerke u noćni izlazak. 18. Voze se na skejtu ili biciklu stalno 19. Ne jedu povrće 20. Stalno menjaju poslove. 21. Suviše se uzbude na pomen jelena. 22. Ponekad izvode akrobacije na biciklu. 23. Voze automobile sa nekom vrstom nadogranje.24. Nose pidžame sa likovima iz crtanih filmova. 25. Vode diskusije o nebitnim temama 26. Najviše vole da pričaju o proteinskim šejkovima i tegovima u teretani, tj. koliko oni „dižu“. 27. Razbacuju stvari po kući. 28. Nose karirane pantalone.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.