Osobine koje nas čine lijepima - Ljepota dolazi iznutra, nije sve u fizičkom izgledu

Nekim ljudima je uzalud dat lijep fizički izgled kad su iznutra truli i sa tim odbijaju sve oko sebe.


Šta nas zapravo čini lepim? Nezavisnost: Osoba koja je samostalna, ispunjena i može sama da kreira svoj život i panove, ceni svoj rad, prijatelji i život uopšte, zaista nosi istinsku lepotu. Smisao za humor: Iskren osmeh i životna radost su drugo ime za pravu lepotu.

Iskrenost: Neistine se poslikavaju na licu, kroz bore, sumoran izraz lice, neiskren pogled... Lepote je satkana u otvorenom i iskrenom pristupu. Razumevanje: Čini suštinu svakog odnosa. osoba koja je estetski lepa, ali ima nizak prag razumevanja, zaista će biti teško da se ostvari u bilo kojem odnosu. Strast: Strast čini čuda, zato je važno da je imate u svemu što radite. Bez obzira d ali je to strast prema profesiji kojom se bavite, cveću, muzici, treniranju, hobijima... Strast čini da zračimo zaista jedinstvenom energijom. Ljubaznost:

Dobra volja prema svima i svemu - prelepa vrlina koja je mnogo više od fizičke lepote. Jedinstvenost: Težiti ličnimambicijama, ciljevima, isticati se po svojim jedinstvenim sposobnostima i karakternim crtama. Sve to donosi mnogo veću lepotu nego stapanje sa masom.Inteligencija: Životna i emocionalna inteligencija čine da osoba bude privlačna i posebna. Odlučnost: Osoba koja čvrsto stoji iza svojih vrednosti, ideja i planova, jeste neko ko zaista odiše lepotom.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.