Ne vraćaju se bivšima: Znakovi Zodijaka kojima je ponos često veći i od ljubavi

Nekim znakovima horoskopa je ego i ponos toliko velik da ga neće prekršiti čak i kada istinski vole.


Lav: Oni su dominantni u skoro svim delovima života, pa i u romantičnim vezama. Za njih će biti ponižavajuće da vam daju drugu šansu nakon raskida, čak i ako su povređeni. Što se više trudite da ih vratite to će oni biti uporniji u njihovom odbijanju.

Oni misle da zaslužuju samo najbolje, pa će sebe ubediti da ste napravili kardinalnu grešku time što ste ih pustili da odu iz vašeg života. Škorpija: Svako ko zna neku Škorpiju znaju kako one ne podnose nikakve gluposti kada je reč o vezama. Ona se nikada neće okrenuti nazad jer kada je njeno poverenje jednom izigrano, onda je izgubljeno zauvek.



Mrze neiskrenost i mogu da je namirišu na kilometar. Strelac: Niko ne prihvata lični suverenitet kao Strelac, čak i nakon raskida. Za njih je život reka koja teče i nikad ne treba da se vraća. U neku ruku ih veze čine da se osećaju zarobljenima. Ukoliko ste bili iole posesivni u vezi sa Strelcem, on je više nego srećan što vas se rešio i ne razmišlja o tome da sa vama igra rundu broj.

2. Jarac: On je poznat po njegovom pristupu životu koji na gluposti gleda sa negodovanjem. Oni su majstori samokontrole i čak iako ih je raskid jako pogodio oni će se suzdržati od toga da vam daju drugu šansu. Ukoliko nastavite da održavate kontakt sa vašim bivšim partnerom koji je Jarac, pazite se.



Mogu da vam prirede takvu scenu da ćete morati da se suočite sa svom krivicom zbog raskida. Vodolija: Ona prilazi raskidu iz različitih uglova. Imaju problem da izraze jake emocije, i pozitivne i negativne.

Ono oko čega se ona neće dvoumiti jeste da pravi kompromis jednom kada je obećanje prekršeno. Njihove odluke su dobro promišljene, a znaju da to što će dati drugu šansu može da rezultira samo većim bolom koji oni ne zaslužuju.

Pokreće Blogger.