Muškarac savjetuje: "Najveća greška je pustiti da ode ženu koja iskreno voli"

Žena koja zavoli spremna je sve učiniti zarad svog muškarca, pa čak i da izgubi dostojanstvo i ponos.


Nažalost, kao što se događa s mnogo mladih parova, naše neznanje kako dobro voljeti stvorilo je stresne izazove u našoj vezi. Moja blažena jutra pretvorila su se u napete, nezrele situacije svakodnevnog zajedničkog života. I počeo sam se pitati postoji li negdje neka žena koju će biti lakše voljeti, i koje će mene voljeti bolje.

Kako su mjeseci prolazili, a ta me misao sve više zaokupljala, sve sam manje birao nju. Svaki dan, tijekom pet godina, birao sam je malo manje. Ostao sam s njom. Ali sam odustao oboje smo patili. Izabrati nju značilo bi fokusirati se svaki dan na predivne stvari koje je unosila u moj život na čemu sam joj mogao biti zahvalan: njen smijeh, senzualnost, razigranost, prijateljstvo i još puno toga.Nažalost, često mi je bilo teško ili gotovo nemoguće da uživam – ili uopće primijetim – sve ono što je toliko prekrasno u vezi s njom. Previše sam se usmjerio na ljutnju, nesigurnost, prohtjeve i ostale aspekte njene snažne osobnosti koja je imala utjecaj na mene.

Što sam se više fokusirao na najgore, više sam toga primjećivao, i zbog toga još više reagirao mojim najlošijim ponašanjem. A sve to je još više narušavalo našu vezu…a zbog toga sam je još manje birao svaki dan. A ona se snažno borila da izaberem nju. A to je uzaludan posao.Ne možete nekog natjerati da vas izabere, čak i kada vas vole. Sada shvaćam da je često bila ljuta jer se nije sa mnom osjećala sigurno. Osjetila je da sam ju prestao, u svojim riječima i djelima, birati svaki dan i bojala se da ću je napustiti. I napustio sam je.

Ali zapravo sam ju iznevjerio jer sam se svaki dan, tijekom pet godina, fokusirao na ono što me je smetalo umjesto na ono što sam kod nje obožavao. Kao rijedak i nježan cvijet kojeg sam ponosno donio kući, a onda ga prestao zalijevati, previše puta sam je ostavio samu da vene u vrelini našeg intimnog odnosa.

Uvijek izaberite ono najbolje kod žene koju volite. Izaberite nju potpuno. Ako ste u vezi, postavite si ovo pitanje: “Zašto ću danas opet izabrati svog partnera?” Ako ne možete pronaći dobar odgovor, potražite dublje i pronađite ga. Jer u najdubljim istinama srce možda i nema razloga.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.