Mjesto gdje vas muškarac ljubi govori dosta o njemu: Poljupcem u čelo vas štiti

Šta njegov poljubac znači, u zavisnosti od toga da li vas ljubi u čelo, vrat, usne - pročitajte u nastavku.


Poljubac u usne: Brz poljubac u usne, onako ovlaš, je način na koji muškarac koji voli svoju partnerku poručuje “zdravo” ili “vidimo se kasnije”, piše Mondo. Ukoliko vas tako ljubi i kod kuće, kad niko ne gleda, to znači da vas veoma ceni i da ste zaista postali sastavni deo njegovog svakodnevnog života.

Ako vas ovako ljubi i u javnosti, znači da verovatno želi nešto ozbiljnije sa vama. Poljubac u glavu: Poljubac u čelo poručuje da želi da se brine o vama, da vas zaštiti. Poljupcem u čelo muškarac vam poručuje da mu je stalo do vas, da voli da deli prostor sa vama, da mu mnogo značite…Poljubac u ruku: Ovaj poljubac je način na koji vaš muškarac flertuje. Osim toga, ukoliko vas muškarac ljubi u ruku, time pokazuje da ima samopouzdanja, ali i da voli da privlači pažnju – jer, neobično je poljubiti nekoga u ruku ako niste član kraljevske porodice.

Poljubac u ruku može da znači i da mu je više stalo do “predstave” i imidža nego do vas, zato obratite pažnju na njegovo ponašanje. Poljubac u unutrašnju stranu zgloba: Ovakav poljubac vrlo je strastven i znači da bi vas verovatno odmah odvukao u krevet, ali ga sprečava to što možda niste sami.Poljubac u vrat: Ovim poljupcem vam muškarac pokazuje da ima jaka osećanja prema vama, ali je to i sjajan način da vam kaže da vas želi, bez ijedne izgovorene reči. Francuski poljubac: Ako vas ovako ljubi, znači da ste ga potpuno očarale. Francuski poljubac se najčešće povezuje sa tinejdžerskim uzrastom i duuuugim ljubljenjem, ali je zapravo i sjajan način da vam partner stavi do znanja da ste mu privlačni.

Poljubac u obraz: Sasvim je OK ako vas partner ponekad poljubi u obraz, ali ako vas stalno tako ljubi, verovatno više nije preterano zaljubljen u vas. Ako je reč o muškarcu kojeg volite, a on vas stalno ljubi u obraz, to je maltene isto kao da se rukujete. Poljubac pored oka:

Možda vam takav poljubac deluje čudno i neobično, ali otkiva da vas zaista ceni i da mu je stalo. Ovim gestom muškarac pokazuje čistu ljubav. Poljubac u čelo: Sviđate mu se vi, a ne samo vaše telo. Muškarac koji vas ljudi u čelu time vam poručuje da je uvek tu za vas, da će vas štititi, da voli vas, a ne samo vaše telo.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.