Mars ulazi u znak Ovna: Moguće velike životne promjene za 4 znaka Zodijaka

Astrolzi najavljuju ulazak Marsa u znak Ovna što bi moglo donijeti značajne promjene za neke.


Mars će se naći u znaku Ovna od 28. juna. On predstavlja ratnika i borca za ideale. Kada bude prešao iz uspavanih Riba u energičnog Ovna sve će se ubrzati na svim poljima. Tokom svog hoda imaće izazovne aspekte sa Saturnom, Plutonom i Jupiterom.

Mnogi će uraditi ono što su planirali tokom prethodnog perioda, a neki će upadati u zamke impulsivnosti. Mars će u septembru krenuti u retro hod, pa će se zbog toga zadržati u ovom znaku sve do januara 2021. godine. Vagama i Ovnovima će emotivni odnosi biti na udaru.



Dok će Jarčevi boriti bitke unutar doma i porodice, a Rakovi će imati vrelu atmosferu na polju posla i karijere. Ova 4 znaka će najviše osetiti uticaj ovog astrološkog tranzita, a evo kako će ovaj period uticati i na ostale znakove: Ovan: Spremni ste za akciju i ubrzanje.

Javlja se želja za konkretnim delima koje mogu da vam donesu konkretna pomeranja na polju karijere i uspeha. Vaga: Ubrzava se situacija na polju emocija i veza, pa ako ste tek ušli u neki odnos očekujte brz razvitak situacije. Bićete malo napetiji, specijalno kada su u pitanju simpatije.



Rak: Spremni ste da se borite za ono što želite, specijalno na polju karijere. Imate pozitivan stav i ne odustajete. Ne protivrečite autoritetima. Jarac: Mogući su nesporazumi u porodici i domu. Neko od roditelja vam zamera mnogo toga i želi promenu ponašanja.

Pokreće Blogger.