Mars u Ovnu nosi boljitak ali i probleme: Astrolozi savjetuju da obratite pažnju na par datuma

Astrolozi ističu ulazak Ovna u Marsa što bi moglo dinijeti neke promjene u životima mnogih.


Mars je ušao u znak Ovna i tu će se zadržati sve do 6. januara 2021. Svi ćemo na neki način imati dobrobiti od ove energije budući da je Ovan prirodno sedište ove borbene planete. Nakon svih pomračenja, retrogradnih planeta koji nas primoravaju da pogledamo u ono što ne funkcioniše, ovaj Mars nam omogućuje delovanje u smeru boljitka, promene i napretka.

On je borben, daje nam energiju, motivaciju da se zauzmemo za sebe, kažemo odlučno ‘ne’ svemu što ide protiv nas. Preuzimamo inicijativu. Idemo u nove osvajačke pohode i ljubavne i poslovne. Ovaj duh pun entuzijazma i uzlazna putanja će nas pratiti sve do 9. septembra, kada nastupa retrogradna faza.



Ona je poslednji put bila na delu od kraja juna do kraja avgusta 2018. dok je Mars boravio u Vodoliji. Do 14. novembra pripremite se na usporenije delovanje ili nemogućnost ostvarivanja ciljeva. Mars će na svom putovanju kroz znak Ovna ući u izazovne aspekte s Jupiterom, Saturnom i Plutonom u znaku Jarca, pa tih dana posebno budite na oprezu.

Mars i Jupiter biće aktivni u periodu: 3.-5.8.; 17.-21.10 U ovom periodu biće na udaru finansije i problemi sa zakonom. Vodite računa i ne donosite ne promišljene odluke, rizik nije isplativ Mars i Saturn 23.-29.8.; 27.9.-2.10.



Može doći do problema sa autoritetima i starijim osobama, svađa i raskida, problema sa ostvarenjem ciljeva ako ne vodite računa. Mars i Pluton 13.-17.8.; 7.-12.10.; 21.-24.12. Ćuvajte se svađa. Može doći do raskida usled pojačane ljubomora.

Pokreće Blogger.