Kako sam vezala svog muškarca za sebe: Zaboravio je i na drugare i na izlaske

San svake žene jeste da je njen muškarac obožava i da mu je ona na prvom mjestu pored svega ostalog.


Početak svake veze je divan, mnoštvo divnih emocija i zaljubljenosti ali sa vremenom sve opada. Ja i moj sadašnji muž smo imali razne uspone i padove, te se volimo kao niko te se stalno svađamo, ali na kraju krajeva uvijek smo ostajali zajedno.

Tokom naše veze shvatila sam jednu stvar koju vjerujem da mnoge žene čine i sa tim čine veliku grešku. Shvatila sam da što see žena više pokorava muškarcu i podilazi mu on je sve gori prema njoj. Mislim da im je to u genima, kad su sigurni da je žena njihova 100% tada se i ne trude mnogo oko nje.


A ja sam bila baš takva, vrijedna žena koja ne izlazi, ne dotjeruje se mnogo da ne privlači pažnju drugih... Žena koja je željela da njen muškarac zna da sam mu 100% predana i da ne želim nikoga drugog... I dok sam bila takva stvari su bile katastrofalne u vezi.

Prvo što me nije poštovao, drugo što je smatrao da sam zapuštena i zastarjela a treće počeo je stalno da ide negdje sa drugarima, žurke, roštiljanja, kafane... svaki dan ista priča. Tada sam odlučila da promjenim film i da mu udarim na čežnju. Zakazala sam nekoliko termina po kozmetičkim salonima.Nova frizura, nova boja kose... nova garderoba... postala sam nova ja. Osjećala sam se fantastično i tako sam izgledala. Sazvala sam prijateljice i organizovala par izlazaka. Njegov pogled na novu mene mi je sve rekao... Od tada je kao zec skakutao oko mene. Izlaske je zaboravio i stalno išao za mnom.

Počeo je da mi pridikuje što izlazim, što se izazovno oblačim i stalno me provjeravao.  Od jednom sam postala centar njegovog svijeta i prijalo mi je to. Ni jedan muškarac ne voli jadnice... Zato drage moje dotjerajte se i udarite mu na čežnju...

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.