"Idealan muž ne pije, ne kocka, ne gleda druge žene i ne postoji" - Genijalne riječi glumice

"Većina žena pokušava promenitimuškarca. Kada im to uspe, onda im se ne sviđa ono što su dobile."


Marlen Ditrih je bila neverovatna glumica i osoba, a njene primedbe su „gađale“ pravo u metu. Podsetimo se njenih najboljih citata: "Oblačim se zbog svog izgleda. Ne za sebe, ne za javnost, ne za modu, ne za muškarce." "Idealan muž je onaj koji ne pije, ne karta se, ne okreće se za drugim ženama, ne prepire se i- nema ga."

"Pesimista je optimista sa iskustvom." "Razmisli dvaput pre nego prijatelja opteretiš tajnom." "Potpuno sam hladna na izlive obožavanja stranaca. Slava koja u potpunosti može izmeniti imidž čoveka, nadamnom nije imala nikakvu moć." "Dragi, noge nisu toliko lepe.Ja samo znam šta da radim sa njima." "Ja sam u srcu džentlmen." "Postoji gigantska razlika između zarađivanja velike količine novca i toga da budeš bogat." "Praznoverja su više navike nego uverenja." "Crvena haljina treba da se kupi veoma pažljivo i ne nosi se prečesto.

Međutim, razumem žene koje uvek biraju crvene haljine. Na kraju krajeva, muškarce uvek interesuje: "Ko je ta devojka u crvenoj haljini?" "Bolje je kupiti jedan dobar par cipela, nego tri para loših." "Samo žena može da vidi drugu ženu mikroskopskom preciznošću.""Skoro svaka žena želi da bude verna, ali je problem pronaći čoveka koji bi mogao da bude veran." "Prijatelj je neko koga možete pozvati u 4 sata ujutru." "Važno je da znate svoju Ahilovu petu i ne dozvolite drugima da je diraju." "U ljubavi, ponos je opasniji kod žena nego kod muškaraca.

Ako žele da sačuvaju vezu, muškarci zaborave ponos lakše i brže." "Lako je biti dobar. Samo zamislite sebe u drugoj osobi pre nego što počnete da joj sudite." "Muškarac više voli doći kući i zateći raspremljen krevet i srećnu ženu, nego pospremljen krevet i ljutu ženu." 

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.