Zašto većina muškaraca neće ostaviti ženu zbog ljubavnce: Žena se bira za cijeli život

Kad muškarac izabere ženu sa kojom će stupiti u brak tada bira ženu s kojom će provesti ostatak života.


Jedna ekspertkinja za ljubavne odnose kaže da joj često stižu mejlovi od žena koje su pristale da budu ljubavnice pitajući se zašto muškaraci s kojima se viđaju još uvek nisu napustili svoje supruge zbog njih, prenosi Youtango.

Ukoliko ste žena koja se viđa sa oženjenim muškarcem onda će ovaj tekst biti tačka otrežnjenja koja vam je potrebna. Evo zašto oženjen muškarac nikada neće ostaviti suprugu zbog ljubavnice: Između svoje supruge i ljubavnice on već ima sve što mu treba:Sa ljubavnicom ima odlično vreme bez ikakvih obaveza i posvećivanja, a onda odlazi kući i igra se sa decom. To je idealna situacija za takve muškarce. Pored sebe već ima ženu koja brine o kući i deci, a s druge strane ima ljubavnicu koja brine o njemu na način koji je njemu potreban.

Razvod je previše bolan i skup: Advokati, rasprave, stres za decu – sve to donosi jedan razvod. Mnogi muškarci ne žele sebe da izlažu takvim neprijatnostima, kao ni svoju decu. S druge strane, ljubavnica je uvek srećna, kada god on može da se uklopi s vremenom da je vidi, pa zašto bi onda ostavio ženu zbog nje?Da je planirao da ostavi ženu, učinio bi to mnogo ranije: Muškarac koji toliko voli ljubavnicu, ostavio bi ženu do sada pa uprkos stersu koji donosi razvod. Da je želeo da bude sa novom devojkom i da je voli onoliko koliko ona obično misli već bi ostvio svoju porodicu.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.