Za sve koji prolaze kroz težak ljubavni period - Raskid je nekad pravi blagoslov

Ponekad kad nešto izgubimo osjećamo da se srušio cijeli svijet a ne znamo da je to možda dobro za nas.


Gorak ukus raskida je nešto što ćete pre ili kasnije osetiti u životu. U najboljem slučaju, to će biti samo prolazni muškarci i ljubavi koje, ako se ne završe brakom ili ozbiljnom vezom, logično je da završe raskidom, piše Cosmopolitan.rs.

Međutim, tu su i raskidi dugogodišnjih prijateljskih veza i sećanja na ljude koji više nisu deo vašeg života. Koliko god surovo zvučalo, ne treba da se kajete ako ste čvrsto rešili da nastavite svoj život bez pojedinih osoba, jer da su zaista vredne vaše ljubavi i pažnje, one bi još uvek bile tu, zar ne?Tu smo da vas podsetimo da nekad raskid može da bude i vaš blagoslov! 1. Nijedan raskid ili odvajanje od prijatelja nije lak i verovatno ćete pomisliti da ste u tom procesu izgubili deo sebe, ali to je upravo osećanje koje ne treba da gajite.

Zapamtite da ste vi jedinstvena, originalna i hrabra osoba koja je odlučila da nastavi dalje. 2. Nekada ste bile nerazdvojne drugarice, a sada potpuni stranci. Ko zna zašto je to dobro, ipak svako u životu treba da izabere svoj put. 3. Ako ste upravo završile sa nekim muškarcem, ne žalite zbog toga. Sigurno ćete uskoro upoznati nekoga mnogo kvalitetnijeg.4. Stremite ka svojim životnim ciljevima i nikako ne brinite ako se osobe iz okoline ne uklapaju u njih. Zameniće ih neke mnogo bolje za vas i vašu budućnost. 5. Hrabro koračajte kroz život. Osobe koje vas vole i cene će vas uvek pratiti. Svi ostali koji to ne mogu nisu ni zaslužili da budu uz vas.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.