Vikend horoskop prognoza: Period zanimljivih susreta i finansijskih dobitaka

Vikend pred nama donosi mnoštvo zanimljivosti i noviteta, za svakog znaka po nešto drugačije.


Ovan: Dosta reči, komunikacija vam je naglašena ovog vikenda. Možda ćete patnju usmeriti na svoje misli i učenje. Obići ćete dragu osobu, ali i očekujte posetu nekog sa kraćeg puta ili nekog iz Vašeg okruženja. Bik: Razmišljate dosta o poslu. Ovaj vikend ćete provesti u krugu porodice ili prijatelja.

Može Vas nazvati neko od kolega sa predlogom o nekoj inovaciji vezanoj za vaš prosperitet. Blizanci: Želećete da se odmorite i posvetite sebi. Priuštite sebi kratki odmor, makar to bio izlet u vašem gradu. Dobićete dodatnu energiju koja će Vam mnogo značiti u narednom periodu.



Rak: Razmišljate dosta o prošlom vremenu. Pokušavate da nađete neko rešenje i izlaz iz trenutne situacije. Teži snovi, a možda otkrijete neku tajnu vezanu za partnerske odnose. Lav: Dosta razmišljanja o karijeri. Želećete da se čujete sa osobom koja Vam može pomoći na putu ka uspehu.

Ovaj vikend Vam može doneti vesti o nekoj dodatnoj zaradi. Devica: Vikend Vam donosi dosta komunikacije sa prijateljima i razmišljanju o realizaciji vaših želja. Možda Vam se javi neko koga niste dugo čuli. Predstoji vam strast. Vaga: Misli će Vam biti usmerene ka duhovnosti, ili razmišljanju da li da planirate neki dalji put.



Sve u svemu, opustite se, meditrajte i pročitajte neku lepu knjigu ili pogledajte dobar film. Pažljivo sa strujom. Škorpija: Vi ćete biti puni strastvene energije. Možda Vam neko ostvari i podari lepe trenutke pune strasti. Očekujte glas o vraćanju nekog duga. Mogući porodični konflikti.

Strelac: Imaćete potrebu da izađete. Razmišljaćete o tome kako Vas vide drugi, da li ste negde pogrešili ili su drugi napravili greške. Zauzeti i slobodni razmišljaće o partnerskim odnosima, bilo o bivšim, ili sadašnjim. Jarac: Nije neki vikend Vama naklonjen, ali uz odmor i koncetraciju prevazići ćete i ovaj period.

Razmišljate o sebi i kako da zalečite stare rane. Moguće promene raspoloženja. Vodolija: Vi ste pozitivni, razmišljate o lepim stvarima. Možda ovaj vikend provedete sa voljenom osobom. Slobodni misli usmerene ka emocijama.

Neki će imati potrebu da rade na sebi, na svojoj fizičkoj kondiciji. Ribe: Mnogi od Vas će vikend provesti u kući. Pokušaćete da napravite detaljan plan za naredni period, nemojte smetnuti sa uma obećanja koja ste dali. Vikend provodite sa svojom porodicom.

Pokreće Blogger.