Najbolji datumi za vjenčanje prema horoskopu - Septembar je mjesec romantike

Ako imate na umu vjenčanje možda biste trebali obratiti pažnju na datum na koji bi se ono održavalo.


Bez obzira na to da li ste pobožni ili ne, sve više budućih mladenaca okreće se ka astrologiji kako bi odlučili koji je najpogodniji datum za venčanje. Na isti način na koji vaša natalna karta pokazuje gde su se planete nalazile na dan vašeg rođenja i na osnovu toga određuje vaš horoskop, takođe i venčanje kao važan životni događaj ima svoju kartu.

Astrolog princeze Dajane, Debi Frenk koristila je ovaj koncept da bi vam pružila uvid u najpovoljnije datume za venčanje u 2020. godini. Prvi datum koji je Debi navela je 4. april, kada će, kako ona kaže, Venera (planeta ljubavi) biti u harmoniji sa Saturnom (učiteljem životnih lekcija).Kada se govori o venčanju ovo znači to da će brak dugo trajati. Sledećeg, dana, 5. aprila Jupiter (planeta sreće) pridružiće se planeti Pluton (planeti dominacije) i zbog toga će to biti „moćan dan romantičnog carstva“. 3. juna Sunce će se spojiti sa Venerom, stvarajući divan za romansu, dok ćemo 12. septembra videti kako se Jupiter približava Neptunu (simbolu bezuslovne ljubavi).

Budući da “hladan mesec” često nije na spisku mladenaca izgleda da decembar ima najpovoljnije datume za venčanje: 14. decembra Venera će se približiti Jupiteru što znači da će sreća i ljubav biti u vazduhu; 15 decembra Venera će se približiti Saturnu što znači da će planete biti blagonaklone prema sklopljenim brakovima dok će se 21. decembra Jupiter pridružiti Saturnu, predstavljajući povoljan novi početak, piše story.rs.Datume ste već odredili? Ne očajavajte. Položaj planeta na dan vašeg venčanja svakako nije razlog otkazivanja dogovora i nemate razloga za brigu. Zgrabite svog partnera i upustite se zajedničku avanturu pripremanja najvažnijeg dana koji će “vezati” vašu ljubav za ceo život.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.