Kad ljubav iščezne - Časnije je produžiti dalje nego ostati u vezi bez ljubavi

Istraživači su došli do podatka da ljubav traje oko sedam godina a poslije toga iščezava i nestaje.


Ako ste u dilemi po ovom pitanju, nadamo se da će vam redovi koji slede makar malo pomoći. Jer na kraju krajeva, kad ljubav ode, časnije je otići za njom, nego ostati u vezi bez ljubavi. Vodite ljubav sve ređe: Glavni pokazatelj da ljubavi više nema.

Niko naravno ne očekuje od parova, pogotovo ne onih koji su duži niz godina zajedno da svako veče vode ljubav, ali ako je isto samo navika i nešto što "morate tu i tamo da obavite", znajte da je ljubav okrenula leđa i otišla. Posmatrate svoju drugu polovinu više kao prijatelja nego kao ljubavnika:Istina vaš partner može i treba da bude pre svega osoba kojoj se poveravate i na koju možete da se oslonite, ali pojedine stvari su rezervisane za najbolju prijateljicu a ne za dečka. Ako dok pričate i sedite jedno kraj drugog nemate potrebu da ga zagrlite, poljubite ili mu makar provučete prste kroz kosu, među vama više ne postoji privlačnost kao nekad.

Više vidite njegove mane nego vrline: Što smo duže u vezi sa nekim to više postajemo svesni njegovih mana. Ukoliko se dešava da vam većina istih u velikoj meri smeta, a nekad su vam bile simpatične, budite uvereni da se vaša ljubav prema datoj osobi lagano ali sigurno gasi.Primećujete druge muškarce: Ako vam se u poslednje vreme dešava da bez mnogo ustezanja gledate druge muškarce i zamišljate da ste u njihovom zagrljaju, ne treba vam veći pokazatelj da veza u kojoj ste više u sebi nema ljubavi. Makar je nema sa vaše strane. Sve češće se svađate:

Iako su rasprave i svađe među parovima normalna pojava, u trenucima kada iste eskaliraju do te mere da ne prođe dan bez njih, znajte da vaš odnos više nije kao nekad što je bio. Poželjno je da branite svoje stavove ali ako to svaki put prelazi u svađu i dovodi do ljutnje, očigledno je da ljubavi nedostaje među vama.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.