Ispunjene žene nemaju vremena da osuđuju i ogovaraju druge: To rade besposličarke

Pravu damu krase kvaliteti koje obične ili primitivne devojke i žene obično ne posjeduju.


Ako ispunjavate sledeće uslove – za vas nema zime. 1. Nikada ne osuđujete: Otvoreni ste prema različitim željama i potrebama partnera. 2. Inovativni ste. Stalno istražujete nove nivoe uzbuđenja u krevetu (ali i na drugim zanimljivim mestima),i pomerate granice.

3. Stavljate tuđe potrebe ispred svojih. Važno je da tretirate partnera onako kako biste voleli da on vas tretira.  4. Probali biste sve (bar jednom). Naravno da postoje granice preko kojih nećete ići, ali određene stvari i mali seksualni eksperimenti i te kako doprinose vašem bogatom seksualnom apetitu.


5. Imate samopouzdanja. Osobe koje su sigurne u sebe nemaju strah od tuđeg mišljenja, pa se samim tim sigurnije i snalaze u krevetu. Elegancija – pojava, pokreti, maniri, stil, ponašanje, principi – sve to podrazumeva elegancija. Ljubaznost – ne napadna, već nenametljiva, spontana i prirodna, i to prema svima.

Staloženost – dama ide uspravne glave i kada je nešto muči. Čvstina karaktera – uvek i svuda Istinsko samopouzdanje – podrazumeva i jako samopoštovanje Odlučnost i upornost – dama najpre zna šta ne želi, a potom i šta želi i kako da to postigne. Mudrost na svim nivoima – uključujući i emocionalnu mudrost.



Dama je fleksibilna i uvek gleda širu sliku, celinu. Skromnost – prava dama zna da se svet ne vrti oko nje, ona je sigurna u sebe, pa nema potrebu za isticanjem. Poštenje – prava dama je uvek iskrena, veruje u istinu i gnuša se laži. Ljubav – prava dama je biće ljubavi, ljubav je njena suština. Ona ume da voli i puna je ljubavi za sve

Pokreće Blogger.