Da li ste pronašli normalnog partnera: Pravi muškarac bi trebao uvijek biti uz ženu

U današnje vrijeme teško je pronaći muškarca koji cijeni neke tradicionalne vrijednosti kod žene.


Da ga slučajno ne biste propustile, mi smo odlučili da vam predstavimo vodič od 7 stavki koje mogu da vam potvrde da ste konačno upoznale super momka, a ne tamo nekog idiota. Kada vam neprestano postavlja pitanje, a ne samo odgovara na njih: Dečko koji obećava i kog vi stvarno interesujete, neće samo ćutati u vašem društvu, nego će vam stalno postavljati pitanja u želji da vas što bolje upozna.

Takođe, neće postavljati čudna pitanja zbog kojih će vam biti neprijatno da odgovorite ili da razgovor „završite“ u krevetu. A konačan dokaz da je pred vama stvarno dečko s kojim vredi provoditi vreme je kada nakon drugog sastanka shvatite da vas je momak „stvarno“ slušao.Kada u razgovoru stalno koristi vaše ime: Danas je priznaćete retkost da vas bilo ko zove po imenu. Ili vas zovu po nadimku, ili vam tepaju, a ako i kažu vaše ime, jedva registrujete jer ga izgovore tiho da tiše ne može. Pokušajte da „registrujete“ kako on izgovara vaše ime.

Zapamtite, u svetu u kom jedni druge zovemo „dragi“, „kuco“, „maco“, najerotičniji način da vas on oslovi je da vas pozove po imenu… Kada je uvek tu za vas: Metaforički rečeno, ovaj dečko za vas uvek ima otvorena vrata. Bilo da vam je potreban razgovor, ili odlazak na večeru, znaćete da je onaj pravi, kada shvatite da šta god da vam treba, on je tu.Pogotovo, kada krenete da mu se otvorite. Ako tada krene da vas izbegava i da ga nema da se javi po nekoliko dana, onda najpre da je onaj koji ne vredi vaših 5 minuta, ali ako i nakon emotivnog “otvaranja“ on bude i dalje tu kraj vas, nema dileme da je momak ok.

 Kada se interesuje za vašu porodicu, a vas ne krije od svoje: Niko ne očekuje da ga odmah upoznate sa porodicom, ili da odmah mu ispričate svoje porodično stablo. To zna mnoge momke da uplaši na startu veze. Dovoljno je samo da spomenete porodični ručak i eto ih već iza ugla kako trče.

Dobar dečko za razliku od ovih „pobegulja“ može da pokaže neku nervozu i tremu jer mu je stalo da se dopadne vašim roditeljima, sestri. A takođe mu je stalo da vi upoznate njegovu porodicu.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.