Žena nije stvar koju osvojiš jednom i imaš zauvijek - Ženu bi trebao osvajati svaki dan

Žena je nježno i krhko biće koja umije da pokloni veliku količinu ljubavi i isto joj tako treba vratiti.


Nisam osoba koja bi bila s tobom ako ti je samo opcija. Ja sam prioritet. Ne izbor, nego prvi izbor. Dajem ljubav koju očekujem da mi se vrati jednakom mjerom. Ako to nije tako, ne vidim smisao veze. Ako me želiš imati, trebaš me iznova birati svakoga dana ili me trebaš pustiti.

I znam da to neće biti lako. Zapravo će verovatno biti teško. Biće dana kad nećemo želeti jedno drugo. Biće dana kad će ti se činiti da je voleti me i prihvatati me poput penjanja na planinu. Biće dana kad me nećeš želeti voleti, a ja ću svejedno očekivati da me voliš.



Zato jer me trebaš odabrati čak i u teškim trenucima. Ili trebaš pustiti da nađem nekoga ko neće otići usred bitke. Ne mogu obećati da ću svakodnevno biti žena tvojih snova ili da će nam svaki dan biti lagan i prolaziti bez truda. Nekad ćemo morati proći kroz tornado umesto sunca i kišu umjesto duge.

Ali prava predanost ljubavi, ljubavi koja je vredna je upravo želja da se suočiš s olujom. Trebam da ostaneš sa mnom kad je naš put trnovit ili želim da me pustiš da nađem vlastiti put. Vidiš, kad je reč o ljubavi, nitko ne voli priznati da je njen temelj upravo izbor.



Nije samo hemijska reakcija na nekog predivnog kog sretneš kao u filmu i ne možeš to kontrolisati. Nije nešto što se samo dogodi. To je izbor koji moraš učiniti i koji uključuje drugu osobu. Prvi korak je odluka da želiš biti s nekim, da ga odabireš voleti.

Zato i kažem sve ovo. Ako kažeš da me voliš i ako kažeš da sam tvoja, a ti moj, očekujem da me odabireš svakoga dana. Izaberi me kad sam bezlična ili kad je sve predivno i obojano veselim bojama. Izaberi me kad ni sama ne znam zašto sam ljuta, ali nisam zabavna.

Pokreće Blogger.