Zapamti draga - Tvoj život nije kasting, nego vrhunska premijera

Ni jedan život na ovoj planeti nije beznačajan iako se mnogima možda čini da je tako, zaista!


Margaret Manning autorica je online magazina „Syxty and me“, koji je kreiran za žene koje imaju preko 60 godina. Njeni tekstovi predstavili su čitaocima neke zaista sjajne žene, i one su pričale o svojim životima. Margaret je odlučila da ujedini snage svih sudionica u projektu koji ima za cilj da formulira njihove želje mlađim ženama. 

Zapamti da tvoj život nije generalna proba, već premijera! Prihvati promjene koje dolaze s godinama s milošću. Budi svoja. Godine su samo broj koje ne određuju tko si ti. Pronađi hobi u kome uživaš. To će pomoći da promjeniš svoju dnevnu rutinu. Uvijek budi iskrena sa sobom.



To je možda teško, ali će ići tebi u korist. Zaboravi na društvene stereotipe o starenju. Ne brini o tome da ćeš ostariti, brini da će ti biti dosadno. Nikada nemoj prestati da tražiš inspiraciju. Uči, čitaj, putuj. Kupuj klasičnu odeću. Klasika je uvek u modi. Ne trati svoj novac na cipele:

Muškarci ionako ne gledaju u tvoja stopala, gledaju u tvoja koljena. Prestani da gomilaš, i oslobodi se beskorisnih stvari. Ne kompciraj, drži se jednostavnih stvari. Voli i ponašaj se prema svojoj obitelji na način na koji bi željela da se oni ponašaju prema tebi. Ne postoji savršeno vrijeme za djecu.



Kada ih zaista želiš, tad bi trebalo da ih imaš. Trebalo bi da suosjećaš ne samo sa drugima već i sa samom sobom. Nauči opraštti. Pazi na krug bliskih prijatelja, i ne dozvoli da pogrešni ljudi uđu tu. To je veoma važno. Čuvaj svoju obitelj. Oni će uvijek biti tu za tebe i uvijek će ti pomoći, bez obzira na sve.

Nikada ne idi na spavanje ako si ljuta na sebe ili na nekog drugog. Govori svojim bliskim prijateljima i obitelji da ih voliš što je češće moguće. Procvjetat ćeš nakon 30-te godine. Cijeni svoju ljepotu. Ne troši svoje vrijeme brinući o stvarima koje ne možeš promijeniti. Brini o svojoj koži i smiješi se više. Vjeruj svojoj intuiciji.

Pokreće Blogger.