Sitnice koje bi mogle reći da se partner ohladio: Učestala nervoza je dobar pokazatelj

Pitali smo ljubavnog terapeuta koji su to znakovi koji bi nam mogli otkriti da se partner ohladio.


Kada smo u ljubavnoj vezi sasvim je normalno da imamo potrebu da budemo voljeni, da nas partner razume, podržava i da uvažava našu ličnost, i to bi tako trebalo da bude ukoliko ljubavni odnos počiva na zdravim osnovama. Ipak, kako to obično biva, praksa se nažalost često ne poklapa sa teorijom.

Iako je to puno teže priznati, pogotovo kada ste s nekim godinama u vezi, i ljubav koja se čini večnom može nestati u trenu kada se žena prestane osećati ugodno u vezi. Zapostavljanje i previše opuštanja samo su neke od stvari preko kojih većina žena u vezi ne može preći, a u nastavku otkrijte i tri najčešće razloga zbog kojih se potpuno odljubljuju:Nedostatak poštovanja: Svaka se žena voli osećati poštovano u vezi. Kada ne dobija potrebnu pažnju, žena se može početi osećati neželjeno i zamenjivo, što je siguran put ka prekidu. Međusobno poštovanje ključno je za stabilnu i zdravu vezu.

Nedostatak intimnosti: Intima ne mora nužno biti povezana sa količinom ljubavi. Prava ljubavna intima kojoj žene u vezi teže jest ona vrsta povezanosti kada s partnerom razmišljate kao jedno i osećate se povezano čak i kada niste zajedno. Drugima je zanimljivija:Kada žena shvati da su drugi muškarci veći šmekeri i bolje prema njoj postupaju od njenog partnera, to može itekako uzdrmati vezu. S druge strane, žena kojoj partner svakodnevno udeljuje komplimente neće se uopšte obazirati na druge muškarce. Ako ste vi dežurni krivac, onda je sasvim logično da je vaš partner dežurna žrtva.

Kao što smo prethodono pomenuli - on je taj koji je neshvaćen, svaki vaš komentar, makar bio dobronameran i konstruktivan, doživljava se tragično i kao atak na njegovu ranjivu ličnost, što je zapravo sve samo dobra gluma kako bi na kraju mogao da se ponaša isključivo u skladu sa svojim željama i potrebama.

Želite da čitate još sadržaja poput ovoga, preporučujemo da posjetite i magazin - www.infpult.info

Napomena: Preuzimanje ovog sadržaja je dozvoljeno samo ukoliko navedete izvor uz OBAVEZNO linkovanje našeg domena i originalnog članka!

Pokreće Blogger.