Popularne glumice kojima su govorili da nikad neće uspjeti - Vjerovale su u sebe

Mnoge poznate glumice tijekom karijere dobivale su ružne komentare i osude zbog svog izgleda.


Doživjele su bolne i nimalo ugodne kritike, a rečeno im je i da nisu dovoljno lijepe da bi ostvarile uspjeh koji su željele. Srećom, ignorirale su kritike na svoj račun. 1. Sarah Jessica Parker od samog početka svoje karijere nailazi na predrasude zbog svog izgleda, ali to je nije spriječilo da ostvari glumačku karijeru.

Magazin Maxim namijenjen muškarcima svojedobno ju je čak proglasio najmanje seksepilnom ženom svih vremena. Imam li umjetne grudi, Botox i silikonske usne? Ne. Odgovaram li idealnima i standardima ljepote tih muškaraca? Vjerojatno ne.



Jesam li stvarno najneseksipilnija žena na svijetu? To je na neki način bilo brutalno. Ali što mogu napraviti? Izgleda da jednostavno ne možeš zadovoljiti sve ljude, komentirala je Sarah neslavnu titulu. 2. Winona Ryder,  Pamtim ovu situaciju.

Bila sam na audiciji i casting menadžerica prekinula me usred rečenice i rekla: 'Mala, slušaj me. Ne bi trebala biti glumica. Nisi dovoljno lijepa. Trebala bi se vratiti otkud si došla. Jednostavno nemaš ono što je potrebno’. Imala sam 15 ili 16 godina ali ipak sam uspjela.



3. Meryl Streep bila je jedna od glumica koje su se natjecale za ulogu u filmu "King Kong" Dine De Laurentiisa iz 1976. godine. Zašto si mi doveo ovu ružnu stvar, doviknuo je redatelj svom sinu koji je Meryl doveo na audiciju. Oprostite, želite li reći kako nisam dovoljno lijepa da budem pored King Konga, odgovorila mu je legendarna glumica.

Ulogu je naposljetku dobila Jessica Lange. 4. Reese Witherspoon danas je oskarovka i uspješna producentica. Na početku karijere i ona se susrela s negativnim komentarima na račun svog izgleda. Potrebna je jaka osobnost da biste se nosili s odbijanjem.

Kada sam prvi put došla u Los Angeles, samo sam slušala kako nisam dovoljno visoka, dovoljno lijepa, dovoljno pametna. Ali nije me bilo briga za njihovo mišljenje. Bila sam tvrdoglava, ispričala je. 5. Kate Winslet često je javno govorila o pritisku pod kojim se nalaze mnoge holivudske glumice.

Kada sam imala 14 godina, profesorica glume rekla mi je da bih možda mogla dobro proći ako se zadovoljim ulogama debelih cura. E pa pogledajte me sada. Ono što želim kazati svakoj mladoj djevojci koju su omalovažavali profesori, društvo ili roditelji - ne slušajte ih. To je ono što sam ja radila. Nisam ih slušala i nastavila sam svojim putem, prebrodila mnoge strahove, nesigurnosti. Samo nastavite raditi to što želite i vjerujte u sebe.

Pokreće Blogger.