Po čemu se Blizanci izdvajaju u Horoskopu: Ili uljepšaju život ili naprave pakao od njega

Vjerovatno svaka osoba u životu ima bar jednog Blizanca koji joj ili uljepšava život i svakodnevnicu.


Blizanci mogu da vam ispune život – ili da od njega naprave pakao (nenamerno naravno). Ali u svakom slučaju, pred vama je vožnja koju nećete zaboraviti. Kako biste se što bolje pripremili za put koji je pred vama, dajemo vam sve što je potrebno da znate o Blizancima…

Odlični su u komunikaciji: Zahvaljujući kombinaciji inteligencije. Britkog uma i entuzijazma, Blizanci su odlični u komunikaciji bez obzira na situaciju u kojoj se nalaze. Vole da uče i rado dele stečeno znanje, a vrlo retko će uzmaći kada je potrebno da izraze svoje mišljenje i brane čvrste stavove.



Kada su veze u pitanju, Blizanci će uvek gledati da istog trenutka ešavaju sve probleme umesto da čekaju da se nagomilaju ili sami od sebe nestanu. Vrlo teško kriju nezadovljstvo pa će ponekada reagovati previše burno.

Vole da tračare, a idealan su sagovornik ukoliko vam je potreban savet, ali isto tako umeju i da pažljivo slušaju. Sve u svemu, Blizanci imaju krajnje jedistven pogled na svet. Veoma brzo razmišljaju, govore i rade stvari. Bilo da je u pitanju psoao, ili privatan život, Blizanci nemaju strpljenja za neaktivnost.



I dok su prilično opušteni i ne traže puno, od stagnacije i dosade im se diže kosa na glavi. Ako osete da je vreme da nastave svoje putovanje sami, to će i uraditi. Ako ne možete da ih pratite, plašimo se da ćete zaostati za njima.

Kreativni su: Blizanci poseduju brojne talente i vrlo često u isto vreme im pažnju zaokuplja nekoliko stvari. Međutim, ovo nije dobra stvar. Manjak jasnog puta vrlo često ih dovodi u situacije kada započinju puno, a završavaju jako malo.

Pokreće Blogger.