Iz ugla jedne ljubavnice: "Žena je ta koja treba odbiti oženjenog muškarca"

Skoro svaka zena u svom zivotu bar jednom spada u kategoriju „ljubavnica“ ili se suočava sa jednom.


I sve „čari“ ovih preokreta njoj postaju ocigledni. Žena je ta koja treba odbiti oženjenog muškarca. Vikendi u samoci, nemogucnost da bude sa voljenim svaki minut, zajednickom radovanju uspesima svoje dece, uspone i padovi zajedno – sve to moze da dovede ljubavnicu do duboke depresije i frustacije u zivotu.

Kako izbeci ovu situaciju? Postoje neki saveti za zene, koje su srele na svom zivotnom putu ozenjenog muskarca. Prvi – trudite se da ne dozvolite da odnos postane mnogo ozbiljniji od prijateljstva. Nemojte da Vas zavara bezazleno koketiranje, koje moze doneti u Vas zivot velike probleme.



Nazalost, igra se cesto pretvara u duboku naklonost, od koje je pobeci jako, jako tesko. Treba da budete od celika i iskljucite ozenjenog muskarca iz mogucih bliskih partnera. Ako odnosi jos nisu presli u ozbiljnu fazu, drugi savet – nemojte potonuti u dublja razmisljanja o ozbiljnosti ovakve veze.

Ne ocekujte nikakva obecanja od ozenjenog muskarca. Vecina zena, koje su bile u ulozi ljubavnice tvrde da je dovoljno recimo tri meseca da bi se utvrdila ozbiljnost i namera muskarca prema Vama. Najverovatnije, covek je usao u ovaj odnos, ne razmisljajuci da ce unistiti svoj brak zbog svoje ljubavnice.



Dakle, produbljavanje romana moze doneti samo dusevni bol. Raskinite odnos pre nego sto predje liniju ozbiljne naklonosti. I konacno, treci savet za one koje ne mogu zamisliti svoj zivot bez ovog coveka. Vecina ljubavnica, nazalost ostace samo ljubavnice, drugaciji ishod izuzetno je redak.

Imajte sopstvene interese, ostanite maksimalno nezavisne – samo u ovom slucaju mocice te da zadrzite svog coveka pored sebe i izbegnete ozbiljne psiholoske probleme. Zabraniti ljubav ne moze niko, ali u ulozi zene ili ljubavnice – birajte sami.

Pokreće Blogger.